0
7 In Beauty

Ridån går upp

Lolita Beauty

Idag blir det en håruppsättning á la gör-det-själv vilket innebär att jag inte orkar ha nedsatt men vill ha en fin frisyr. Visserligen är den inte särskilt avancerad men man känner sig ju duktig för minsta ansträngning :P

Den första håruppsättningen (bilden längst till vänster) är gjord utav två hästsvansar ovanför varandra som sedan satts upp i en boll, den andra är superenkel (låg tofs och separerad lugg) och den tredje är gjord av en fläta som noggrannt lagts ihop till en boll. Enkla, snygga och vardagsanpassade :)

Andra bloggar om: , , ,

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lolita
  07/05/2007 at 10:10 pm

  Maria: Jag använder vanliga svarta från H&M, eftersom att mitt hår är mörkt så syns de inte.. Men testa genomskinliga.. :)

 • Reply
  Maria
  07/05/2007 at 2:05 pm

  Vad för sorts hårsnoddar använder du, såna där genomskinliga kanske? Provade göra frisyrerna idag, men det såg ju inte riktigt klokt ut med hårsnoddar i skrikiga färger ;P Tror det blir den första, var enklare att göra enligt mig :)

 • Reply
  Lolita
  06/05/2007 at 4:10 pm

  Matilda: Kul! :D
  Matilda: Yaay :D
  Mikis: Jag med!
  Maria: Vad kul att det hjälper något! Blomma lät supersött, det ska jag testa =)

 • Reply
  Maria
  06/05/2007 at 11:01 am

  Den sista frisyren skulle passa bra till ett bröllop jag ska på snart, och så ett fint hårspänne eller en blomma till! :) Får se om jag lyckas få det att se något sånär representabelt ut, jag är inte så bra på det där med uppsättningar.. :P

 • Reply
  Mikis
  06/05/2007 at 10:35 am

  Det där ska jag prova någon gång!

 • Reply
  Matilda
  05/05/2007 at 5:43 pm

  Snyggt!

 • Reply
  Matilda
  05/05/2007 at 5:23 pm

  I like it :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.