0
0 In Graphic Design

Bea Szenfeld s/s-09

När en inbjudan är sagolik så är det bara att plocka fram kameran och dokumentera. Speciellt eftersom att de flesta visningsinbjudningarna är totalt menlösa när de i själva verket skulle kunna vara rena orgier i grafisk design.

Bea Szenfelds inbjudningar är just det – sagolika. Alltid lite vackrare än resten.
Kolla bara in den ovan – en bok! En underbar fickbok från B. Wahlström som är så välgjord att man nästan vill läsa den..

Boken har ett eget omslag, ett bokmärke och en gammal lånekarta där det står stämplat att den blivit utlånad på 50-talet. Uppskattar sånt här.. Det är kreativt, engagerat och framförallt väldigt inspirerande :)

This is one of the loveliest invitations I have seen. The designer is Bea Szenfeld and the invitiation is in the form of an old book with a redesigned cover. It is as lovely and quirky as Szenfelds collections – and so playful!
I love playful.
Check them out here :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.