0
3 In Fashion

Fifth Avenue Shoe Repair


ovan – givenchy

Det är ett välkänt faktum att i princip det mesta som går att göras inom mode redan har gjorts. Men jag får ändå lite dåliga vibbar när saker så uppenbart upprepar sig under korta perioder. Som FASRs höstkollektion till exempel. Den är underbar emellanåt men jag kan inte komma över hur lik den är Givechys couture-kollektion ovan. De arkitektoniska formerna är nästan identiska i de båda kollektionerna..

nedan – fasr

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Stina
  06/07/2008 at 6:30 pm

  Förlåt mig jag är lite virrig, fasr var ju på tisdagen.. modeveckan tenderar att göra en lite snurrig. Men jag gillade som sagt var visningen och många av kreationerna. :)

 • Reply
  Stina
  06/07/2008 at 6:27 pm

  Oavsett om det var avsiktligt eller ej tycker jag fasr-visningen var underbar. Som en kick av couture där på eftermiddagen efter långtråkiga LLW.

 • Reply
  emma
  06/07/2008 at 4:37 pm

  oj vad likt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.