0
5 In Inspiration

Dagens fråga..

Man kan tydligen samla på vad som helst. Frågan är varför man gör det? Vad är meningen med att samla på saker så som kläder, skor, smycken, konst, väskor, porslinsfigurer, böcker, klockor? Är det en känsla av odödlighet som man vill komma åt eller är det en utfyllnad till en innehållslös tillvaro som måste rättfärdigas? Eller är det den ultimata lyckan – att verkligen äga det man gillar? Jag har inget svar. Samlar själv på en hel del saker.. (det är visst genetiskt, hehe..)

Samlar du på något och i så fall vad?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kakan
  15/06/2008 at 3:41 pm

  Oj… bra fråga varför man samlar på något. Inget bra svar på frågan heller men man samlar ju på det man gillar och kanske kan använda med lite tur. Själv samlar jag på kokböcker och porslin.

 • Reply
  Camilla
  15/06/2008 at 1:00 am

  Jag samlar på erfarenheter :)

 • Reply
  Maria
  14/06/2008 at 10:12 pm

  Jag samlar på en del, mest saker som jag helt enkelt tycker är vackra, eller som innehåller mycket minnen. Kan vara allt från prydnader till fina plastpåsar och stenar.. :P

 • Reply
  Loli
  14/06/2008 at 7:06 pm

  Catrine: å sötis! tack :D

  jag älskar också skor!

 • Reply
  Catrine
  14/06/2008 at 6:23 pm

  Hej Lolita!

  Jag har läst din blogg ett tag den är annorlunda och väldigt bra! Nu är det första gången jag kommenterar för att jag samlar faktiskt på skor! Jag gör det för att jag älskar skor! Jag älskar din blogg!! =)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.