0
5 In Graphic Design

Azin Ashourvan

Ett ord: elevportfolio. Typ det roligaste man kan hitta på internet. Beckmans, Berghs, Forsbergs, Konstfack… Grafisk Design, Mode, Reklam, Form… Och så hundratals bilder på vacker design skapad av riktiga talanger som lagt ner otroligt mycket tid och engagemang på att förverkliga sina idéer och drömmar.

Azin Ashourvan är till exempel en riktig talang tycker jag. Hittade portfoliot på Forsbergs hemsida. Vem vill inte ha picnic till solnedgång med de där fantastiskt designade ölburkarna? Och med scarfen som föreställer 100 småskisser i ett enkelt mönster knuten i håret. Och så färgskalan på affischen, lika underbar som Marnis senaste kollektion

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  azin
  10/06/2008 at 11:39 pm

  det är kanske lite pinsamt att jag egentligen hittade hit med tanke på att jag googlade mitt eget namn (dålig gammal ovana), men nu gjorde jag det och blev väldigt smickrad av ditt inlägg! tack! /azin

 • Reply
  Lina
  01/06/2008 at 10:33 am

  fint! med tanke på förpackningsdesign så är ju coca cola-flaskorna designade av Patricia Field väldigt tuffa. jag var på selfridges och tänkte köpa hem några mest för syns skull, och nu ångrar jag mig lite eftersom jag inte är i england varje dag…

 • Reply
  Marlene
  28/05/2008 at 6:39 pm

  Finfina målningar på burkarna! Hade gärna samlat på dem.

  Kolla gärna in min blogg för klädinspiration, försöker uppdatera regelbundet:) Kram

 • Reply
  Karin
  27/05/2008 at 3:12 pm

  ojoj vad snyggt

 • Reply
  astrid
  26/05/2008 at 4:49 pm

  Underbart! tack för en oerhört bra blogg!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.