0
7 In Inredning

Måla bokhyllans insida!

I like this!

Det är enkelt, billigt och kul och skillnaden blir enorm. Bjud hem några vänner, klä på er helvitt och stänk tills ni ser ut som DolceGabbanas vårkollektion. Eller Jackson Pollock-tavlor. Och baka muffins också, det ska jag göra i helgen tror jag! hihi :)

stuff you need:

en roller och valfri färg (köp båda på Kreatima, Olof palmes gata)
en bokhylla (typ billy från ikea?)
tejp (så att du inte målar utanför eller ojämt)
muffins (så att du är pigg och glad)

Och om det går fel så gör ju inte det så mycket, vad är det värsta som kan hända liksom? Då har du en "art-project"- bokhylla.
Fult är intressant – intressant är coolt – coolt är snyggt :)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nasim Riahi
  13/03/2008 at 5:41 pm

  man vill flytta hemifrån när man ser dina lolita living inlägg! flytta flytta flytta!

 • Reply
  LisaMarie
  12/03/2008 at 8:58 pm

  Ja det där kanske man skulle ge sig på.. Jag vill ha en ljusblå botten tror jag.. så det ser ut som en himmel med svävande böcker i, eller en ljusrosa, eller kankse en blå bakgrund med ljusrosa moln och bara kärleksböcker i hyllan ;)

  Muffins låter gott det med, fast jag lyckas av nån anledning aldrig med just muffins, jag gillar att baka, men muffins är svårt tycker jag.. Antingen så blir det kladdkakemuffins eller torra små saker, aldrig sådär perfekt fluffiga som på bild :p

 • Reply
  DC
  12/03/2008 at 8:04 pm

  Bra idé, det ser väldigt fräscht ut :)

 • Reply
  Martina
  12/03/2008 at 7:59 pm

  Smart idé!:) En liten förändring kan göra så mkt för helheten ju..

 • Reply
  Anonymous
  12/03/2008 at 7:59 pm

  coll sida detta. vill ni läsa å skratta å löjliga killar som tror att det är något kan ja rekommendera http://fashionistahouse.blogg.se/ shit va de gör bort sig azå

 • Reply
  Janju
  12/03/2008 at 7:33 pm

  Åh, får mig att tänka bokhyllorna jag hade i mitt rum när jag var liten. :)

 • Reply
  Marie
  12/03/2008 at 7:31 pm

  nästan exakt den färgen har jag på väggarna i mitt rum :)

  smart, sånt ska man göra ju! skulle vara kul att måla med schabloner också och göra bokhyllan till något verkligt dekorativt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.