0
0 In Archive

Marni.

Love Marni

Egentligen är jag inte riktigt en Marni-tjej. Jag drar mer åt Prada – gillar kontrasterna mellan sött och salt, vackert och konstigt. Det betyder dock inte att jag förnekar Marnis storhet. Speciellt inte efter modehusets höstkollektion. Herregud, vilken fullträff!

Det känns som om Consuela Castiglioni lyckats fånga upp allt som inspirerar just nu – allt som känns aktuellt men på ett mer långsiktigt plan – och överfört det till höstkollektionen. Färgskalan som är en lekfull blandning mellan dammigt och (ursäkta ordvitsen men jag måste) damigt. Mönsterkombinationerna som provocerar i sin menlöshet (randiga strumpbyxor och ormskinnsmönstrade skor), silhuetter som, på sant Marni-vis går emot vår normala uppfattning om vad som ska framhävas och vad som bör döljas (med skärningar som sticker ut lite här och var) och så slutligen accessoarerna som har precis det som man behöver efter en kollektion som Marnis – stilmässig trygghet.

Och stövlarna längst till höger… De är så söta att jag får lite ont i tänderna.

i love this.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.