0
0 In Inspiration

Marina Schiptjenko

Marina Schiptjenko

Jag gillar Marina. Hon är otroligt inspirerande, intelligent och intressant.
Läste (den lysande) intervjun med henne i marsnumret av Bon och blev lite kär.
Lyssna på det här till exempel:

text: tomas andersson wij. foto: anthony hill.

"…nyckeln för mig var att inse att jag inte är mina känslor. Att jag kan ta ett steg åt sidan och titta på det som händer, att jag kan trösta mig själv. Jag kunde inte det förr."

"Jag har ett intellektuellt förhållande till konsten. Det är viktigt att inte tappa känslan men jag har helt andra förväntningar på konst än på till exempel musik. Konsten får mig inte att gråta. Den sätter igång tankebanor snarare än känslor. Konsten får mig att se samband jag tidigare inte sett. Den är inte slagkraftig och entydlig. Den står för det mångfacetterade och gåtfulla."

"Nu kommer du märka vilka människor i din omgivnig som är stora och vilka som är små."

Sätt in de vackra citatet i ett sammanhang genom att läsa nya Bon.
Jag – tja, jag ska rösta på BWO i Melodifestivalen.
Och jag gillar inte ens Melodifestivalen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.