0
4 In Inredning

Massvis med mönster

Mönster

Jag tycker om bilden ovan lite. Tanken är inte att man ska ha det så hemma – det visar snarare att man faktiskt kan flippa ganska långt med mönster och färger utan att det blir fult. Nu skulle ju inte jag vilja ha det så – men det är kul att se olika möjligheter. Tänk om alla inredninsbilderna såg ut precis som det gör hemma hos en själv liksom – hur skulle man då kunna tänka nyskapande? :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Åsa
  18/01/2008 at 7:44 pm

  Att flippa ur helt okoordinerat är ju inte alls svårt. Men att flippa ur okoordinerat SÅ ATT DET BLIR SNYGGT är otroligt svårt. Vore det enkelt att kombinera färger och mönster skulle ju inte tex. josef frank, kenzo mfl vara såna ikoner på det området. Men – även om det blir lite “fel” kan det ju faktiskt kännas mysigt ändå, om grejorna är valda med hjärta och själ.

 • Reply
  Malin S
  17/01/2008 at 9:47 pm

  I vårt förra hus hade vi tapeten fanns i annan färgställning. Den är otroligt cool och inspirerande. Tröttnade aldrig på den och nu vill jag definitivt ha den här i nya huset också.

 • Reply
  Stilist
  17/01/2008 at 8:12 pm

  Haha, jag skulle lätt kunna tänka mig att bo sådär.

 • Reply
  Ellen
  17/01/2008 at 2:28 pm

  Det blir så mysigt när det är mer personligt :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.