0
5 In about Lolita

Mer miljö

Miljömedvetenheten

Tänkte bara tacka för alla era engagerade och kloka kommentarer på Miljömedvetenhet-inlägget. Kul att ni kommer med tips och berättar hur ni själva har det. Det är inspirerande. Och sånt kan man faktiskt också använda modebloggar till – något vettigt ;)

Jaa, och jag ska försöka lite mer själv också. Med miljövänligheten dvs… :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maja
  26/11/2007 at 4:45 pm

  Det är verkligen roligt att du uppmärksammar problemet, även om det kanske inte hör till det vanliga på en modeblogg. Nu när ekomode känns fräscht finns det mycket att skriva om. Skriv mer, du kan kanske påverka andra!

 • Reply
  chi
  26/11/2007 at 4:45 pm

  jag försöker vara så miljövänlig det går, men det är svårt :P

 • Reply
  Stina
  26/11/2007 at 3:33 pm

  Jag är nog inte världsbäst ur miljösyn, men jag bättrar mig! Släcker alltid lampor efter mig i alla fall haha :P

 • Reply
  DONNASANDRA
  26/11/2007 at 1:58 pm

  Ja man borde verkligen göra lite mer “vettiga saker” på bloggarna ibland.

 • Reply
  Paulina
  26/11/2007 at 9:56 am

  mm jag är nog inte så snäll mot miljön alltid:P:(

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.