0
12 In about Lolita

The closet.

Cleaning

Behöver en ny garderob. En superstor med skjutbara dörrar.. Fast det är ju så mycket finare med antika skåp… Åh, måste städa den nuvarande typ en gång i veckan, sakerna rinner över. Vad har ni för garderober?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  A-K
  18/11/2007 at 10:50 am

  Jag har pax garderoberna från ikea de är relativt billiga och man får inreda dem helt själv. Skit smarta och det är enkelt att hålla rent och snyggt i dem och man får en bra översikt över alla ens kläder. kraam :D

 • Reply
  Jennie
  17/11/2007 at 9:23 pm

  Jag har en hemskt liten klädkammare, vars yta till hälften upptas av röret från en braskamin och hälften av den resterande ytan är täckt av kläder som egentligen ska hänga på galgarna. Men jag ska röja upp någon gång. Kanske.

 • Reply
  nicolina
  17/11/2007 at 8:05 pm

  jag har en liten klädkammare :D städade den idag då jag lyckats riva ut hälften och dragit in på rummet! :)

 • Reply
  Felicia
  17/11/2007 at 7:03 pm

  Jag har två garderober inbyggda i väggen.I den ena finns massor av lådor med alla mina kläder.Sen i andra har jag en stång för att hänga kläder på,ett hyllplan med alla mina väskor,en sak från IKEA med små fack som man hänger på stången.På golvet underhyllan har jag skokartonger med skor,påsar och lite andra saker.

 • Reply
  Stina
  17/11/2007 at 2:32 pm

  Jag har en liten klädkammare, den är dock alldeles för liten, ryms bara en klädstång och en vanlig garderob. Jag saknar min gamla lägenhet som hade en dubbelt så stor klädkammare.

 • Reply
  Katja
  17/11/2007 at 12:57 pm

  Jag har fyra garderober inbyggda i väggen på mitt rum, synd bara att jag måste dela dem med resten av familjen vilket gör att jag aldrig får vara ifred. Någon ska alltid “bara hämta en grej”. Haha, men det gör det iallafall lättare att kidnappa plagg från mammas garderob.

 • Reply
  Emma
  17/11/2007 at 11:39 am

  Jag har en walk-in graderob. Sjukt praktiskt. Men svårt att bara skaffa så där!

 • Reply
  Lolita
  17/11/2007 at 10:52 am

  Julia E: Tack själv :)
  Julia: Låter organiserat och bra! :)
  Rana: Haha, jaa det håller jag med om.. 6 garderober var inte dåligt det… ;)

 • Reply
  Rana
  17/11/2007 at 10:44 am

  Håller med. Jag löste mitt problem genom att byta rum. Har numera 6 olika garderober inbyggda i mina väggar för olika saker, ytterkläder.. skor, väskor m.m. Jag tror att arkitektsverige måste börja ändra sina ritningar. framtida hus måste numera ha walk in closets, annars funkar det bara inte.

 • Reply
  Julia
  17/11/2007 at 10:34 am

  Jag har en mindre garderob där jag förvarar jeans, byxor, shorts, träningskläder, underkläder, sjalar och tjockare tröjor. I den finns också en hylla med massa små fack där jag har alla skärp ihoprullade och sorterade. Jag har även en likadan hylla som jag använder till smyckesförvaring.
  Sedan har jag en dubbelgarderob och i den har jag klänningar och kjolar hängandes i ena halvan. Den andra halvan består av en mängd hyllor och där förvarar jag alla koftor, linnen och andra överdelar. På golvet i den stora garderoben står en tvättkorg där jag lägger all min smutstvätt innan den bärs ner i tvättstugan.
  Jag har också en tredje garderob men i den finns det inte kläder. På ett hyllplan förvarar jag mina väskor, resten av garderoben är fylld med tidningar, böcker och stora förvaringsboxar för småsaker. Mina skor står i en stor garderob i hallen… :)
  Så ser mina garderober ut! Trevlig helg!

 • Reply
  Julia E
  17/11/2007 at 10:20 am

  Åhh, tack så mycket för att du påminde mig om att jag också behöver städa min garderob!:p

  Jag har en pytteliten garderob, som oickså ständigt måste städas…..

  Tack för en bra blogg:)

 • Reply
  Nathalie
  17/11/2007 at 10:11 am

  För tillfället en väldigt spartansk liten en för att jag nyss flyttat hem till päronen igen. men här ska det fixas & donas :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.