0
4 In Gossip

Seventh on Sale-galan i NY…

Seventh on Sale

….Där skulle man ha varit. Gärna iklädd Mary-Kates outfit med skorna från Giambattista Vallis vår/sommar-kollektion 08. Jag älskar dem. Tror att de flesta kommer att göra det eventually.. Eller åtminstone dessa då… Brukar ju inte förstå tjusningen i Olsen-tvilllingarna men det här gillade jag – helvitt på en gala där de flesta föredrar svart, utan att det blir det minsta bröllop över dem. De ser snarare ut som två helvita modespöken…

vad tycker ni? :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Madde
  19/11/2007 at 3:34 pm

  Jag gillar inte skorna,
  det ser ut som om hon har tegelstenar på fötterna ^^

 • Reply
  sophie
  18/11/2007 at 7:39 am

  nja…gillade inte riktigt nån av dem faktiskt!
  den ankellånga känndes 90tal och rave, vilket jag håller alla tummar jag har får att det inte ska komma tilbax! och den korta MK klänningen hade alldeles för brett midjeskärp! ett smalt i svitt till en tunnare babydolklänning would have done it for me!

  ha en bra dag

 • Reply
  Kajsa
  17/11/2007 at 10:37 pm

  Dita von Teeses klänning är något av det vackraste jag någonsin sett! Du har ju bara med en liten bild av den här men ändå, man ser ju liksom bara av den lilla snutten hur makalöst fin den är. Jag vill haaaaaaaaa. Orimlig begäran? :D Wihih
  Och tjejn, I just gotta say, du är verkligen en grymt inspirerande bloggerska. Skulle vilja se mer av dig dock. För en flicka med sån känsla för mode, konst, design och allt det där som jag älskar kan liksom inte vara annat än supervacker i sig själv heller :)

 • Reply
  Fian
  17/11/2007 at 3:30 pm

  Mary-Kate är gorgeous! Jag älskar dem skorna, vet du vad dom kommer kosta? Jag vill ha dem fast svart med rosa klack..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.