0
3 In Beauty

What’s that smell?

Fragrance

Lancome har släppt en omogjord version av klassikern Tréson Elixir nu till hösten. Tycker själv att den ser ut att lukta väldigt ljuvligt men det är ju iofs sällan parfymerna luktar som man tror… Blev dock glatt överraskad av Hermés nya Calèche som doftade väldigt fräscht och lyxigt. Vilka tror ni toppnoterna på bilden är? :P

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  LisaMarie
  12/10/2007 at 10:21 am

  Hmm.. Det första ser ju ut att vara en aprikos eller en persika eller en nektarin(kan aldrig lära mig skilja på dem.. Det andra skulle ju kunna vara vanilj men ser egentligen inte riktigt ut som vaniljstänger brukar se ut… Och det tredje.. hmm.. kan det vara saffran?

 • Reply
  ebba
  12/10/2007 at 10:12 am

  Jag har Lancomes parfym Poeme, den luktar värkligen ljuvligt! Yummy, det är en av mina favorit parfymer det!

 • Reply
  Sabor
  12/10/2007 at 9:53 am

  Ha en trevlig fredag! :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.