0
2 In about Lolita

about Lolita

Bästa detaljen

Blev utmanad av en läsare. Nu utmanar jag er. Kom igen – fyll i! :)

Min stil: Nu ska jag försöka sammanfatta den en gång för alla…
Tydlig (trender kommer och går men stil består… :P). Mycket svart (gillar kontrasten mot ljus hy och mörkt hår). Enkel med genomtänkta linjer (få accessoarer, inte så många lager men höga krav på de enskilda plaggen). Lekfull (leker och exprimenterar gärna med färg, form, mönster och material även om jag föredrar en ren bas).

Mina färger: Svart, rött, orange, korall, vitt.

Min inspiration: Alla intryck från omgivningen och speciellt konst-, design-, mode- och hantverksrelaterade. Kan även bli inspirerad av de mindre sakerna i livet såsom ett fint typsnitt, ett tilltalande vykort, en väldoftande parfym, en längtan osv.. :)

Bästa detaljen: Ett vackert kroppspråk. Det finns så många människor i supersnygga hippa kläder som rör sig hafsigt och okontrollerat. Sen finns det människor med fantastisk kroppskontroll som rör sig så naturligt och intressant med annorlunda vinklingar på så enkla saker som hur man vilar huvudet i handen. Fängslande. Eller är det bara så för att jag går teater och blivit utbildningsskadad? :P

Favoritmaterial: Viskos, chiffong, duchesse-siden och så bomull förstås.

Trött på: Folk som misstolkar mottot "var dig själv". Att vara sig själv innebär att man framhäver sina bästa sidor, inte att man har en ursäkt för att bitcha och gnälla.

Tror på i höst: Miuccia.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jennifer
  12/10/2007 at 7:50 pm

  Kul att du antog utmaningen Lolita =)

 • Reply
  Dashy
  12/10/2007 at 6:25 pm

  Du samanfattar din stil precis så som jag har uppfattat den :) Kul att få lite inblick i vad som inspirerar dig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.