0
4 In about Lolita

Fredag!

Ute

Nej, nu ska jag ut och träffa tre snygging skådisar. Men okej, teaterelever då.. Sak samma. Jag är på g. Ha en fin kväll nu – vare sig ni njuter hemma med era glossigaste tidningar och mysigaste doftljus eller om ni dansar tills det blir gryning!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  29/12/2007 at 1:04 am

  Jag hittade din blogg idag. Jag har suttit och tittat igenom dina inlägg ända till juni. Jag Älskar (med stort Ä) din blogg. Varför? För den är rolig, gullig, charmig, väldigt unik, härlig, bra, mysig (jag skulle kunna fortsätta länge). Du verkar vara en sån kretiv, gullig och charmig tjej som uppepå det är otroligt duktig och jättebra smak. Jag är uppriktigt, hjärtligt GLAD att jag har hittat din blogg. Jag känner mig själv kreativ och inspirerad bara av att läsa din blogg, konstigt va? Imorgon ska jag fortsätta gå igenom gamla inlägg. Jag kommer fortsätta läsa din blogg föralltid! Du är verkligen jätteduktig!!! Hoppas du är stolt över dig själv. Puss och kram

 • Reply
  Tessie
  29/12/2007 at 12:09 am

  Det låter nice. Varför ska du träffa dom? :)

 • Reply
  Anonymous
  28/12/2007 at 9:57 pm

  Ha en bra kväll :)

 • Reply
  Stina
  28/12/2007 at 8:54 pm

  Ha en fin kväll du med :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.