0
6 In Beauty

Naturligt eller teknologiskt?

Natur vs Teknologi

Den ena kommer ifrån Carol's Daughter, heter 'Love butter och består av honung, shea smör och brunt socker. Den ger en djupverkande återfuktning åt hela kroppen och resultatet blir jämn och len hy.

Den andra kommer ifrån Yves Saint Laurent, heter 'Total Fitness Nutri Hydrating Cream Milk For Body' och den sägs stimulera cellproduktionen och reglera hyns återfuktning. Dessutom står det att den "restores lipid barrier" men vad sjutton det betyder kan man ju debattera kring…

Kan inte låta bli att undra; är det verkligen någon skillnad i resultatet om man använder någon utav dessa produkter regelbundet? Vad tror ni?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  adele
  07/08/2007 at 7:28 am

  naturprodukter är bäst, i think

 • Reply
  Karin
  07/08/2007 at 7:23 am

  den vänstra ser kanonfint ut!

 • Reply
  josiee
  07/08/2007 at 7:20 am

  jaaa förhoppnigsvis så blir det nog inte sämre iaf:)…tror förresten ocå att naturligt vinner i längden:)

 • Reply
  Fröken SötSur
  07/08/2007 at 5:53 am

  Antagligen inte! Svårt att veta vad som är bra eller inte. Såg en dokumentär på tv om antirynkkräm och det enda som på något sätt kunde vara antirynk i krämerna var visst c-vitamin. Ja och självklart solskyddsfaktorn. Fast man vet ju inte hur trovärdig den dokumentären var heller.

 • Reply
  Mathilda
  06/08/2007 at 9:29 pm

  Jag vet faktiskt inte, men av mina erfarenheter av acne-bekämpning så kan jag nästan säga att naturligt funkar bäst. Och sen känns det julite bättre att smörja på naturliga produkter än att smeta in sig i framställda kemikalier.

 • Reply
  Matilda
  06/08/2007 at 9:07 pm

  Jag tror bannemig inte det. Hälften av YSL’s pris beror förmodligen på den fina beskrivningen och namnet. Ju konstigare, dessto bättre :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.