0
4 In about Lolita

Välanpassad

Klädd för landet

Vad är det med vädret? Så fort jag drar på mig gummistövlarna så börjar solen att skina så att det nästan luktar bränt plast och när jag då tar på mig platåsandalerna med korksula så öser regnet ner och plötsligt suger skorna åt sig allt vatten och… och till slut vill jag bara springa ut på ett öppet fält med en stol i skyn och skrika "DÖD ÅT CROCS!".

… välanpassad :P

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  29/07/2007 at 10:55 pm

  ha ha ha! Låter precis som jag!

 • Reply
  Lalisen
  29/07/2007 at 9:41 pm

  Hehe, känner igen detta fenomen alltför väl …

 • Reply
  Emilia
  29/07/2007 at 9:29 pm

  haha crocs är jättefult me har du testat å stoppa fötterna i dom?:) Jag va verkligen helt anti dom först kunde inte kolla på dom men sen när jag blev tvingad att testa å gå runt lite i dom så märkte jag attdom va übersköna:) Så nu har jag ett par här hemma som ja springer runt lite här inne med när ingen ser (A) haha
  Kramar Emilia

 • Reply
  Matilda
  29/07/2007 at 9:11 pm

  usch, känner igen mig. skoproblem är inte det roligaste såhär i sommartider!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.