0
12 In Travel

London del 2

London 2

Good evening! Ännu en dag har spenderats här i underbara London. Dagen har inkluderat allt ifrån lååånga promenader genom Hyde Park, Sloane Street (hej lyxiga märkesaffärer!) Knightsbridge, Harrods (jisses vilket varuhus, jag inbillade mig att jag fick utslag av alla habegären), Regent Street (se den stora bilden och insup atmosfären! :D) Trafalgar Square och Piccadilly Cirkus, lyxiga området Belgravia (där Madonna och Gwyneth har lägenheter) och en massa fika på allt ifrån Starbucks till sushi på Harrods som serverades i små plastetuier på rullande band. Idag blev det en hel del shopping men inte lika mycket som igår, dagen handlade mer om promenader/sevärdheter/fika. Dagen avslutades på Selfridges & Co där vi köpte med oss en liten handgjord morotskaka för två personer från deras lyxiga deli-avdelning. Nu blir det fika och modetidningar! Imorgon kanske jag hinner med någon outfitbild.

+
Fint soligt väder, 18 grader
Mättat fikabehov…
Utökade Londonkunskaper
Nya skor x2


Att det kostar en del med internetuppkoppling
Åker hem på lördag

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Fröken X
  11/04/2007 at 8:55 pm

  Låter helt underbart. Jag älskar London och kan inte vänta tills jag åker dit nästa gång!
  Hoppas din resa fortsätter vara superdupertrevlig!

 • Reply
  Klara
  11/04/2007 at 8:51 pm

  Hej Lolita! Trevligt att ni har det varmt och skönt! jag älskar sushi, men jag åt mina på harvenicoles, också på rullande band! Supergott! Önskar jag också kunde gå och njuta av en starbcks just nu… synd att det inte finns i Stockholm..
  Sko shopping är också jätte kul! Köpte nyligen ett par svarta (din favvo färg) ballerina skor ifrån Filippa K.
  Saknar dina kollage och tips, men jag blr otroligt sugen på att åka till London på en liten weekend!
  Kramar Klara

 • Reply
  Erika
  11/04/2007 at 7:07 pm

  Åhh jag älskar London finns inget bättre ställe!!

 • Reply
  Felicia
  11/04/2007 at 5:56 pm

  Snygga skor!

 • Reply
  Paulina
  11/04/2007 at 2:16 pm

  Ursäkta mitt ordval men FYFAN vad mysigt det låter.. Så avis. Å andra sidan drar jag den 10 Maj :) (Förhoppningsvis)

 • Reply
  erica
  11/04/2007 at 1:13 pm

  åh jag vill också till London :)

 • Reply
  Sophie
  11/04/2007 at 11:47 am

  Njut!!! Själv fick jag en London resa i födelsedagspresent i morse av min kära pojkvän! Så snälla gör en trevlig lite shopping guide över London!:) (Har ju bott där, men jag antar att det har ploppat upp massor av roliga butiker sedan jag var där sist!)
  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Reply
  Sunshine
  11/04/2007 at 10:06 am

  Vilken söt (rosa) bild på bilden. :)

 • Reply
  yeh-yeh girl
  11/04/2007 at 9:44 am

  Det verkar helt underbart, jag är avis. Vilken fantastisk rosalila bil på stora bilden!

 • Reply
  matilda
  11/04/2007 at 8:15 am

  Åh vad härligt!jag vill också åka till london :D

 • Reply
  Beth
  11/04/2007 at 5:35 am

  Åh, jag saknar det stället så. Och jag hann inte vara i just London så länge heller, men ouh, vad jag gillade stället ändå!

 • Reply
  Blondie
  10/04/2007 at 10:17 pm

  Du är ju tonåring, hur har du råd med alla märkessaker du har?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.