0
12 In about Lolita

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Ett av mina favoritmärken i smyckesväg är Thomas Sabo. Blev introducerad till hans silversmycken (och charmiga berlocker) förra året vid den här tiden när jag fick ett berlockarmband och halsband i födelsedagspresent och sen dess är jag såld! :)

Tanken med kollektionerna är att man ska kunna köpa vilka berlockhängen man vill (det finns hur många som helst) och sedan kombinera dem till något personligt. Man kan lätt byta ut dem och varje hänge är så välgjort och sött. Nu har han dessutom släppt en ny kollektion med hängen som är inspirerade av Paris med söta läppstifts – och väskberlocker i svart och rött och små eiffeltorn… Hur personligt som helst och det är just det som lockar!

Priserna ligger mellan 300-400 kr per berlock och ca 300 kr för ett halsband eller hänge så det är ju inte så billigt. Å andra sidan så får man otroligt fina (och faktiskt tidlösa smycken) i silver som är otroligt detaljerade. Men sen är ju jag något av en berlockfreak också, idag ska nog guldberlockarmbanden få sig en promenad (får sätta in en bild, de har typ 30 olika berlocker.. ;) Butiken ligger på Birger Jarlsgatan för den som vill gå och kika.

Nu: promenad till skolan i solskenet!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ina
  15/09/2007 at 8:20 pm

  :) kul men en till som oxå e tokig i berlocker

 • Reply
  Amanda
  21/04/2007 at 5:03 pm

  Åh herregud, trodde inte att man kunde ha ett lika stort ha-begär som jag har just nu…

 • Reply
  Nastasia
  01/04/2007 at 6:37 pm

  Hej! Jag fick halsbandet o en berlock i julklapp. o sen dess har ja köpt fler berlocker o armbandet också! det blir såå himla personligt. I love it!

 • Reply
  Pernilla
  30/03/2007 at 9:16 pm

  Jag har alltid gått och sneglat på det där skyltfönstret men aldrig haft en tanke på att gå in. Jag har alltid vart så fascinerad av hur detaljerade de är. Jag har nu bestämt mig att jag ska önska mig ett armband med massor (några) berlocker på när jag fyller år, i maj. Åh, så snyggt, så personligt!

 • Reply
  anna
  29/03/2007 at 9:31 am

  Gud vilka söta:)
  Älskar din blogg,så sluta aldrig med den.

 • Reply
  Maria
  28/03/2007 at 7:01 pm

  Åh, jag som är så förtjust i berlocker :)

 • Reply
  Johanna
  28/03/2007 at 6:58 pm

  Älskar Thomas Sabo jag med! Har en ring och ett berlockarmband,jag vill fylla den med massa fina berlocker, =)

 • Reply
  Nina
  28/03/2007 at 6:17 pm

  Jag älskar thomas sabos berlocker med!! fick ett halsband med 3 berlocker på av min pojkvän när jag fyllde år, så söta ! :) Har velat ha fler sedan dess!

 • Reply
  Sara
  28/03/2007 at 3:54 pm

  åh vad jag önskar mig ett berlock armband nu! skitsnyggt rent ut sagt :)

 • Reply
  Anna
  28/03/2007 at 2:25 pm

  Vilken bra blogg du har! Massa coola bilder och kollage som verkligen är inspirerande. Du får iallafall min röst på Aftonbladet!

 • Reply
  matilda
  28/03/2007 at 1:56 pm

  Bra det där att man kan kombinera som amn vill :)

 • Reply
  Sandra
  28/03/2007 at 12:59 pm

  Ja de såg söta ut :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.