0
17 In Inspiration

Underneath it all…

Underneath it...

Underkläder är något som jag älskar nästan lika mycket som väskor och skor. Vilka underkläder man har kan verkligen reflektera ens personlighet, de får en att känna sig fin om man i övrigt har en ganska vanlig outfit och de finns i så många kombinationer, färger och med detaljer så att man inte kan få nog! :) Det enda som är lite synd är dock att bilderna på Agent provocateur och La Perlas osv hemsidor är så grova. Helst skulle jag iaf vilja se mer av bara underkläderna, utan modellerna, för det känns lite som att bilderna är mer till för killar än för tjejer och de är ju trots allt ämnade för oss tjejer.. :P

Bh+trosa 1 i vänster hörn: Spoylt – ett av mina favorit-underklädesmärken även om priset absolut inte är något för mig.. :P Deras underkläder är handgjorda "couture" plagg som de kallar dem, och de är så välarbetade in i minsta detalj. Dessutom har de många rosa toner vilken passar till just den här färgsamlingen som jag har samlat ihop :)
Bh+trosa 2 i höger hörn: Agent Provocateur – de ledande underklädesmärket tillsammans med La Perla och Victorias secret. Det som utmärker Agent Provocateur är dock priserna (även om La Perla är i närheten med skyhöga priser) och den sexighet som både deras marknadsföring och underkläder erhåller. Många stjärnor kan synas med ett dussintal påsar från buitken efter en shoppingrunda och jag säger bara: lyllos! :P
Bh+trosa i vänster hörn nertill: Agent Provocateur – underbart söt liten persikorosa ensemble med detaljer som är to-die-for! Dock var trosan från början genomskinlig så den var tvungen att censureras – inte så snyggt…
Bh+trosa i höger hörn nertill: Spoylt – så himla söt! Men väldigt liknande kan man faktiskt hitta på H&M beautybox eller deras underklädesavdelning. Där brukar det också finnas mycket spets och detaljer och om man vill spara en tusenlapp så är det dit man ska bege sig :)

Alla dessa underkläderna är ju ganska dyra, för mig är de mer inspiration. De bästa ställena i Stockholm att handla underkläder på enligt mig är Debenhams (otroligt stor med en massa okända och välarbetade märken som lika gärna skulle kunna kosta en förmögenhet – till normala priser!), NK (här finns både NKs egna märke och La Perla.. det finns helt enkelt något för alla) och Åhléns (stor avdelning, man hittar garanterat något). Så man behöver faktiskt inte betala en förmögenhet för att vara fin under :)

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Linnea
  31/07/2006 at 7:47 am

  Underkläder gör väldigt mycket för utseendet trots att de inte syns. Har man något fint under till så känns allt det andra också lite snyggare :)

 • Reply
  elisabeth
  31/07/2006 at 12:29 am

  Ja, den var riktigt obehaglig och jag fick lite svårt att sova efteråt :-P

 • Reply
  Sofie
  30/07/2006 at 8:12 pm

  åh vad jag tyckte om den tredje BH:n! :)

 • Reply
  Fredrika
  30/07/2006 at 7:30 pm

  Jag ÄLSKAR Agent Provocateur! Har en rosa piké i jersey med litet broderat Agent-märke i svart och svarta knappar… mmmm. Tjejerna inne i affären i London är för övrigt världens gulligaste, grym service

 • Reply
  lolita
  30/07/2006 at 7:09 pm

  —: Jaa håller med dig faktiskt. Kanske en lösning skulle kunna vara mindre grova bilder utan svart bakgrund och läskiga poser.. aja ingen aning :P

 • Reply
  Anonymous
  30/07/2006 at 5:55 pm

  Jaa du, jag tror jag också skulle vilja se mer underkläder utan modeller, det känns som att uppmärksamheten dras från kläderna ibland. Men å andra sidan så är det rätt bra med modeller, så att man kan se hur de sitter ungefär . Men men nice underkläder i allafall :D

 • Reply
  lolita
  30/07/2006 at 5:45 pm

  Elisabeth: hehe, jaa be om det :) Lindex har supersnygga saker ja :D
  Sorbonne: Jaa eller hur… okej :D
  Caroline: Aa håller med :)
  Sarah: Jaa det är mitt favvo med :)
  Emma: Japp, super :))
  Kitty: Aa jag med, det är så sött men kan ändå vara sexigt liksom :)
  Madeleine Eriksson: Victorias secret rockar! :)
  Stella: Jaa eller hur :)

 • Reply
  stella
  30/07/2006 at 4:14 pm

  åh vilka söta underkläder!

 • Reply
  Madeleine Eriksson
  30/07/2006 at 3:25 pm

  Åh, vilka heta undies! :p Har iaf köpt ett par sexiga trosor därifrån Victoria Secret i Kalifornien…:)

 • Reply
  Kitty
  30/07/2006 at 2:50 pm

  Sött =) gillar verkligen rosa på underkläder =)

 • Reply
  emma
  30/07/2006 at 2:21 pm

  Vilka snygga underkläder!

 • Reply
  sarah
  30/07/2006 at 2:15 pm

  det första settet var ju ursött !

 • Reply
  Caroline
  30/07/2006 at 2:04 pm

  Oh, vilka fina underkläder :)

 • Reply
  sorbonne
  30/07/2006 at 1:30 pm

  Precis, men det är ju egentligen för mycket för underkläder men det är ju såå fint!

  Skicka gärna ett mail till min boggmail sorbonne.blogg@hotmail.com

 • Reply
  elisabeth
  30/07/2006 at 12:26 pm

  Ja, klistermärke! Det vill jag minnsan ha. Det var länge sedan jag fick ett sånt :-‘ Och grymt snygga underkläder. Jag tror jag måste investera i sånt nästa gång jag får pengar! (fast inte riktigt sådär dyra, hehe, lindex passar finfint!)

 • Reply
  lolita
  30/07/2006 at 11:17 am

  Ska också hitta en liknande, är inte den som kan lägga ut 2000:- på ett underklädesset, eller jo kanske när jag blir vuxen och har egna pengar men inte nu :P

 • Reply
  sorbonne
  30/07/2006 at 11:09 am

  Det var verkligen fina underkläder! Jag gillade den ljusrosa från Agent Provocateur, men den kan jag nog hitta en lite liknande på h&m eller debenhams. Jag har faktiskt inte granskat debenhams underklädsavdelning så bra så det var ett jättebra tips!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.