0
7 In Archive

Model Wardrobe

Model Wardrobe

Kollade på style på modellernas personliga val av kläder innan visningarna vilket var kul. Att alla modeller har stil stämmer nog inte… fast de flesta klär sig klart coolare än vad man ser på gatorna i Stockholm. Jag valde ut mina favoriter och där stod även vad de hade på sig så ni kan ju kolla där fast jag tyckte att de här var så inspirerande att de fick egna kollage :) Kläderna är något höstiga eftersom att bilderna är från höstvisningarna.

Blus: Topshop – att matcha exklusivt med budget är väl något som vi ständigt blir inpräntade av tidningarna och det stämmer ju till stor del. Det är samma sak med smycken, om Nicole Kidman bar H&M-smycken på Oscarsgalan så skulle nog många tro att det var äkta diamanter för miljontals kronor :P
Kjol: Balenciaga – det är på den här delen det blir svårt för oss vanliga dödliga att hänga med.. :P Men kjolar från balenciaga kan man väl alltid hitta secondhand i Paris eller London [med extremt mycket tur].
Skärp: Vintage – skärp är väldigt tacksamt att köpa vintage. Märket spelar ju inte någon större roll, de behöver inte ha speciellt bra kvalité och man kan hitta riktiga guldkorn!
Stövlar: Miu Miu – den här looken är grymt underskattad i Sverige på höst/vintern: matta, heltäckande strumpbyxor i 70 den, glansiga höga [platta] skinnstövlar i lackfinish som liknar ridstövlar lite och är stora upptill – det är chict och man ser både liten och kokett ut. Fast det kan missanvändas. Om man tex har en för kort kjol till, och stövlarna har stilettklackar och spetsig tå, då blir det oftast heelt fel och tyvärr är det senare vanligare att man ser att folk har på sig.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  lolita
  02/07/2006 at 9:18 pm

  sorbonne: kul! Style är bäst :)
  Amanda: Jaa, man får liksom hopp av att se modellerna bära något som man har råd med! :P
  Hannah F: jo, its gorgeous :)

 • Reply
  Hanna F.
  02/07/2006 at 1:24 pm

  Hm. Blusen är ju en hit! Tror stenhårt på djurmönstrat till hösten :)

 • Reply
  Amanda
  01/07/2006 at 4:46 pm

  Den där blusen var superfin!

 • Reply
  sorbonne
  01/07/2006 at 3:38 pm

  Blev väldigt inspirerad till att gå in på style och kolla vidare :)

 • Reply
  lolita
  01/07/2006 at 3:13 pm

  Angel: japp
  catya: tack!! :D

 • Reply
  catya
  01/07/2006 at 12:50 pm

  Man blir aldrig besviken när man tittar in på din blogg : )
  som jag tidigare sagt jag älskar dina collage

 • Reply
  Angel
  01/07/2006 at 8:59 am

  tufft

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.