0
8 In Archive

Prinsen

Har varit ute idag hela dagen och kollat in rean och så. Nathalie Schutterman har väl den bästa rean, fullt med skor, väskor och kläder. Mrs H rean var väl sådär men jag är inget vidare fan av affären. Personalen är lite stiff och kläderna känns aldrig prisvärda, de har ofta någon slags Zara-anda över dem [bli inte arga nu ni som älskar butiken, de har ju guldkorn också :P]. Mulberrys rea kan man inte klaga över, dock är såklart bayswatern slut, den fanns i några konstiga färger men nu är även de sålda och den krokopräglade är inte nedsatt. För övrigt är väl rean som vanligt, Zara och H&M rear inte ut något speciellt, på NK kan man hitta riktiga guldkorn som på DKNY och Karen Millen.

Nu kom jag precis hem från en mysig middag med mamma på restaurang Prinsen på Mäster Samuelsgata [tror att gatan heter så? en tvärgata till biblioteksgatan iaf] och det är vår favoritrestaurang för tillfället. SÅ mysigt, lite fransk stämning, löjligt god mat så att man inte kan sluta tänka på den och trevlig personal. Om ni går dit måste ni testa Chokladtryffel desserten med 70% Valrhona choklad, perfekt grädde och hallonsås – himmel!

Men nu ska jag läsa litegrann, kan recensera lite böcker senare någon gång :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  lolita
  01/07/2006 at 8:50 am

  Alexandra: Stockholm har sina höjdpunkter.. :)
  Persita: Det rekommenderas!
  Sorbonne: Mysigt :) Maten är såå god :D

 • Reply
  sorbonne
  01/07/2006 at 8:46 am

  Brukade äta där med min mamma när jag var liten. Jättegod mat :)

 • Reply
  Persita
  01/07/2006 at 7:34 am

  Oj vad gott det låter! Får besöka Prinsen nästan gång jag är i Sthlm =)

 • Reply
  Alexandra
  01/07/2006 at 6:36 am

  jag önskar just nu att jag bodde i stockholm..

 • Reply
  lolita
  30/06/2006 at 10:47 pm

  Cassandra: äsch i Stockholm finns det inget kul förutom rean, njut av att vara bortrest det är ju så mycket roligare! :)

 • Reply
  Cassandra
  30/06/2006 at 9:35 pm

  Härligt med rea-shopping, jag är bortrest och längtar nu mer än någonsin till stockholm!

 • Reply
  lolita
  30/06/2006 at 9:31 pm

  Mm precis, kunde inte sagt det bättre själv :) Kul att du också gillar prinsen, fast hur kan man inte gilla det liksom, megagott :D

 • Reply
  rn
  30/06/2006 at 8:45 pm

  Ah nathalie hade helt klart bästa rean. Var även jag och reashoppade lite på nk. Men jag gillar inte heller Mrs h’s kläder så mkt. Det känns konstiga och så är det inte speciellt snygga heller. Smink och skor kan man väl hitta där, med kläder är svårt. Zara har sina perioder, alla dera shorts nu på våren var ju snygga, men var inne där idag när de fått in massor av sommarplagg och det såg inte lovande ut. Brukar också gå till prinsen, det är mysigt där :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.