0
3 In In the bag

In the bag..

In the bag..
Ett "in the bag" kollage med min favoritfärg presenterad: svart [more like, in my bag] Japp, hur många kollage och hur mycket jag än pratar om "säsongens färg" osv så fortsätter jag att vara en lojal anhängare till klassikern, svart. Det är något med den mystiskafärgen som jag dras till helt enkelt [jag och resten av modevärlden då :P]. Och på tal om svart så är min vårbalsoutfit för imorgon klar. Endel kommer att tycka att jag är hur tråkig som helst, men vilken färg har min klänning? – svart :) Med en svart rosliknelse som håller samman klänningen i midjan och sedan delar den sig och går ner till strax under knät. Till det har jag svarta högklackade open-toe pumps, och en liten nyinköpt väska faktiskt. Den är bedårande, pytteliten Chanelinspirerad, tweedväska med två svarta rosetter, små kedjor och pärlapplikationer. Kort sagt är väl min vårbalsoutfit något som skulle göra Coco Chanel stolt, men kanske Paris Hilton mindre stolt.. [tack och lov att Hilton inte skulle gilla det.. :P].

Väska: Yves Saint Laurent

Rouge: Chanel – den dosan kan pigga upp vem som helst.. bär alltid med mig min i väskan..
Läppstift: Chanel – samma gäller läppstiftet, att ha ett matchande sminkset i väskan är höjden av glam
Pumps: Pedro Garcia – 13 cm klack!
Topp: Zac Posen – mystisk och chic men samtidigt elegant
Parfym: YSL Opium – doft av plommon, ros och koriander och sägs vara en av de mest mystiska dofterna som någonsin tillverkats…
Solglasögon: Dior – om du har kastanjebrunt hår blir det så snyggt med matchande solisar
Mobil: LG KG800 – är på jakt efter en ny mobil och den här är högst upp på listan av de jag vill ha. Den ser ju ut som en liten Chanelpuderdosa! :)
Armband: Tiffanys – pärlor i Chanels ära

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  madelen
  09/06/2006 at 12:14 pm

  blev skitsugen på rouget nu..Är det bra?

 • Reply
  Hanna
  08/06/2006 at 9:42 am

  loveli!

 • Reply
  Liza
  07/06/2006 at 8:38 pm

  mmm.. lovely!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.