0
7 In Archive

Be-a-fashionista

Miu Miu

Be-a-fashionista.com är en nyupptäckt hemsida för min del. Det är en hemsida där medlemmarna själva väljer rang, och utifrån det betalar de en viss månadsavgift. De kan till exempel välja "Diva-in-training" som är den lägsta rangen med lägst avgift och då får de varje månad låna designerväskor och på så sätt kan de alltid vara uppdaterad med de senaste väskorna och ändå ha råd till alla.

I den lägsta rangen så får man tillgång till lite billigare märkesväskor som Juicy Couture eller Ugg och någon enstaka Gucci men de har väntelistor.. Men i rangen "Fashionista" får man tillgång till en massa underbara väskor, allt från Miu Miu uppe på bilden, till Prada, Marc Jacobs, Missoni, Fendi, Luella, Louis Vuitton osv, ja ni förstår :)

De har också en "Über collection" som inkluderar Hermés Birkin, Chanel, Fendi spybag, Chloé paddington, de lyxigaste Vuitton, Alexander McQueen och så vidare. Att vara med där kostar $199 i månaden, men med tanke på väskornas pris så kan man ju förstå det, halvt..

Kul idé säger jag, även om det nog i längden kostar lika mycket i månaden som om man skulle köpa några märkesväskor, men om man är den som verkligen suktar efter säsongens senaste [som är ute nästa säsong] så är det väl kul att att testa… Jag däremot skulle förmodligen råka förstöra en av väskorna eller något så det är väl bäst att jag håller mig till mina egna :)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sophie
  15/03/2006 at 10:45 pm

  Ja, och du kan hitta flera sådana väskuthyrningsfirmor på min blogg: http://sophiesfashion.blogg.se/190106090010_hyr_din_drmvska.html#comment

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Reply
  Hanna
  15/03/2006 at 10:06 am

  låter fun me söta väskor! ;)

 • Reply
  lolita
  13/03/2006 at 6:24 pm

  lev: Hmm.. jag tror det, är inte säker :)
  Caroline: jaa, den var söt och lite ovanlig :D

 • Reply
  Caroline
  13/03/2006 at 5:36 pm

  Snygg väska!

 • Reply
  lev
  13/03/2006 at 5:11 pm

  blir man ersättnignskyldig om man förstör en väska månne?

 • Reply
  lolita
  13/03/2006 at 4:54 pm

  Fast själva sidan är ganska känd, läste att Claudia Schiffer var medlem där [om nu hon behöver det :P]
  Men definitivt risky om man förstör en väska haha :)

 • Reply
  Bohemica
  13/03/2006 at 4:49 pm

  Läckert! Men lite risky…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.