0
44 In Archive

trist med översittare…

…jag syftar nu på Hotspot.
Enligt hotspot har man ingen fantasi om man skriver om något som hon skriver om – till exempel Paris för det är "hennes tema". Man är feg om man tar bort hennes kommentarer och sedan gör hon detsamma själv.

Och sedan några dagar tillbaka har hon skrivit elaka och omogna kommentarer där hon påstått att jag kopierar henne, borde gå och lägga mig, är fantasilös och borde skaffa en egen stil.

För mig är det svårt att förstå hur en tjugosexåring kan gå in på en femtonårings hobbyblogg och kritisera rent elakt och bete sig på ett sätt som jag inte alls tycker är passande för en vuxen. Jag tjänar inga pengar på den här bloggen, inte heller skriver jag för att på något sätt provocera någon, ändå är det tydligen inte okej att skriva om mode och göra kollage i photoshop för att det redan finns i Hotspot?
Att ta det för givet att alla läser ens blogg är bara löjligt och att sedan påstå att alla andra modebloggarnas källa av inspiration är hennes blogg är dagisnivå.

Hon påstår också att jag är inspirerad av hennes blogg och att jag borde skaffa en egen stil. Jag har en egen stil, och tycker inte att det är särkilt moget av en vuxen individ att ifrågasätta en ungdoms sätt att uttrycka sin kreativitet.

Väldigt tråkigt att det ska behöva vara såhär.. att blogga är inget jobb, det är en hobby och därför är det synd när endel tar sig själva så seriöst inom bloggvärlden att så fort de känner av lite konkurrens så förvandlas de till översittare som tydligen bara vill trycka ner andra för att själva hålla sig på toppen.

Postat av: hotspot
Jag tar bort dina inlägg enbart för att jag inte vill dra trafik till din blogg. Sen att det var 2 månader sen du var på min blogg stämmer ju inte direkt då du lämnade en kommentar för en vecka sen. Ha ha ha! Jag har gjort mina kollage i 6 månader (när gjorde du ditt första var en vecka sen eller två?)och det var jag som började göra kollage på bloggen så helt allvarligt – gå och lägg dig! Men fair, ta bort den här kommentaren så lämnar jag dig ifred med ditt samvete!

2006-mar-06 @ 19:34:43
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply
  Hilde
  26/12/2006 at 6:58 pm

  jag är imponerad av att du bara är femton år, Lolita! :)

 • Reply
  Karin
  21/08/2006 at 9:36 am

  Skulle Hotspot ha kommit på det här med kollage i bloggen.. :0 Aldrig !!

 • Reply
  Carola
  13/08/2006 at 3:18 pm

  riktigt kul ju!

 • Reply
  Sofie
  30/06/2006 at 5:15 pm

  det här verkar vara ett riktigt gammalt inlägg..men måste bara skriva att jag är helt på din sida!

 • Reply
  Lolita-fan
  30/04/2006 at 5:18 pm

  Men så jävla Cp. För det första tycker jag att du gör SÅÅÅ mycket finare kollage än vad den mogna “26” åringen gör. Pha, hahah. Diss på henne…

 • Reply
  Aurora
  28/04/2006 at 6:13 pm

  Hotspot är dum och mainstream. Go Lolita, we like u more (:

 • Reply
  Anna
  26/03/2006 at 5:57 am

  Det var nog bland det tönigaste jag hört i hela mitt liv. Att hon skulle ha patent på det “inte dra trafik till din blogg”… kära nån. Strunta i det! Jag gillar dina kollage!

 • Reply
  Milla
  20/03/2006 at 2:48 pm

  Detta var inte den bilden jag målat upp av hotspot. Du kan ju se det som en komplimang,kanske är hon rädd att hennes besökare ska gå över till din blog…

 • Reply
  Elin
  16/03/2006 at 6:45 pm

  Gud vad trist av Hotspot! Där sjönk hon i mina ögon!

 • Reply
  Anna
  16/03/2006 at 5:40 pm

  Alice: Om du kollar in hennes blogg lite mer noggrant så märker du att hon tar bort inlägg där folk inte har samma åsikt som henne.

 • Reply
  Alice
  16/03/2006 at 1:43 pm

  Anna: Det där tycker jag inte stämmer, tycker Hotspot respekterar de flesta åsikter på sin blogg och bemöter dem oavsett om hon själv har samma åsikt. Att hon sedan vill hålla debatten på sin blogg fokuserad på mode och inläggen i fråga måste man respektera det är ju trots allt hennes blogg eller hur.
  Jag håller med Maria lycka till med din blogg och alla andra som gör fina kollage oavsett om det är du eller Hotspot! : )

 • Reply
  Maria
  15/03/2006 at 10:58 pm

  Jag vet inte vad ni börjat diskutera om från början. Jag tycker inte att det är rättvist att säga att någon “snor” från någon annan eftersom det precis som många andra säger redan har förekommit i tidningar innan någon tog det ut i bloggsfären.

  Dock så är alla bloggar som är framgångsrika i viss utsträckning måna om sitt koncept. Så det är kanske därför frågan uppkom från början.

  Jag tycker gott att ni kan jobba med samma stil båda två, det går ju att se vem som bloggat längst om man nu är intresserad av vem som “var först”. Vilket jag inte är.

  Lycka till med din blogg.

 • Reply
  My - you know you love me
  15/03/2006 at 8:54 pm

  Vem fan är Hot Spot?

 • Reply
  anna
  15/03/2006 at 11:18 am

  Jag tycker att hotspot är urlöjlig. Hon tar bort alla inlägg som inte glorifierar hennes blogg och är livrädd för kritik.

  Att hon tar bort inlägg för att de möjligtvis kan dra trafik till en (som hon tycker) konkurrerande blogg är ju bara för mycket.

  Jag tyckte om hotspot jätte mycket innan, men inte nu längre.

  Hon har ju dessutom plankat sno stilen och day and night från vanliga modetidningar som hon kopierar ju själv och då borde hon inte säga till andra att inte göra det.

 • Reply
  Elisa
  15/03/2006 at 11:09 am

  hotspot-läsare 2: Vadå “so what”? Det är ju det hela rabaldret handlar om. Jag tycker verkligen det låter som Lolita anklagat Hotspot i momentet tidigare och om hon då hade inspirerats av henne så vore väl detta fånigt. Men kom igen nu, lägg ner och klanka ner på Hotspot dit och Lolita dit det är ändå ingen som kommer få veta hela sanningen om vad som hänt. Blogga för det är kul istället och lägg tid på era egna bloggar, så kan alla vi som inte orkar ha egna bloggar få en massa trevlig modeläsning!! Jag kommer fortsätta läsa både den här och Hotspots och alla andra som lägger tid på bra inlägg. Love Peace and understanding : )

 • Reply
  hotspot-läsare 2
  15/03/2006 at 8:37 am

  ja, du kanske har inspirerats av hotspot när det gäller layout, men so what? Tycker personligen att ditt innehåll i kollagen är bättre. Sen syns det att du bloggar för egen skull, medans hotspoten utger sig för att vara trendguru som vet bäst vad som är rätt och fel. Står så på bloggportalen i alla fall, och då förväntar man sig kanske en proffsigare attityd än larviga påhopp av henne.
  Sen tycker jag att alla modekollage ser mer eller mindre likadana ut, så whats the point att tjafsa om? Var snälla mot varandra istället för att bråka om ingenting!

 • Reply
  Jossan
  14/03/2006 at 11:00 pm

  Vilka töntar ni är. Bara för man är 26 skulle man inte få bry sig när någon plankar ens layout. Det finns ingen patent på kollage och visst tidningar har gjort day and night men då är de ialla fall inte snarlika varrandra. Hitta i alla fall på en egen design. Sedan verkar hela inlägget ryckt ur sitt sammanhang du vågar ju inte visa vad du hade skrivit innan utan tog bara ut svaret. Knappast bara en som har skuld i det där. Jag är bara 15 år snyft snyft..

 • Reply
  sofia
  14/03/2006 at 10:21 pm

  hon har varit på mej med…synd att hon inte har ett liv. du är 15 år, hon är 26, hon borde veta bättre..

 • Reply
  Karolina
  14/03/2006 at 8:00 pm

  Vem tror den där Hotspot att hon är? Vilken bitch! Ska hon ta patent på hela modebloggvärlden nu eller? Jag tycker knappast att hon är “tongivande”.
  Funderar på om alla dom där bloggtoppenloggorna hon har i bloggen gör att hennes besöksantal fördubblas på bloggtoppen?

 • Reply
  karolina
  14/03/2006 at 7:59 pm

  Vem tror den där Hotspot att hon är? Vilken bitch! Ska hon ta patent på hela modebloggvärlden nu eller? Jag tycker knappast att hon är “tongivande”.
  Funderar på om alla dom där bloggtoppenloggorna hon har i bloggen gör att hennes besöksantal fördubblas på bloggtoppen?

 • Reply
  A
  14/03/2006 at 5:38 pm

  Låter som om Hotspot tror att hon är någon slags kändis som alla kopierar. Jag vet fan inte ens vem hon är.

 • Reply
  Kitty
  14/03/2006 at 3:47 pm

  Tjii!Vilken söt blogg du har!Tråkigt med hotspot-dispyten! det som jag tycker är så roligt med bloggande är att man har sin egen blogg där man får skriva precis det man själv vill…personer som hakar upp sig på ens blogg kan väl enbart låta bli att läsa den :)*

 • Reply
  Hotspot-läsare
  14/03/2006 at 3:36 pm

  Jodå, jag läser massor av modetidskrifter och vet mycket väl vad som förekommer i dem. Alla influeras av alla naturligtvis i detta modeflöde som finns överallt nu och som sprids genom nätet. Vem som är först med vad kan man aldrig utreda. Det känns ändå som om Hotspot är en tongivande blogg inom den svenska bloggsfären med en karakteristisk layout och formidé.

 • Reply
  Ebba
  14/03/2006 at 3:25 pm

  Hotspotläsaren: Har du inte sett i att diverse modetidning så finns det day and night? Varför skulle hon ha snott den från hotspot?

 • Reply
  Hotspot-läsare
  14/03/2006 at 3:22 pm

  Nu har jag inte hängt med i svängarna och i det inlägg som du publicerar så låter det som om du säger att Hotspot har “snott” din stil. Det låter kanske lite magstarkt, eftersom hon har bloggat länge. Det verkar klart var inspirationen kommer från – Day and Night gränsar till “snodd” idé tycker jag. Visst collage görs av många, men layouten är väl ändå klart inspirerad av Hotspots? Nåväl, lycka till med din blogg!

 • Reply
  jag
  14/03/2006 at 3:13 pm

  Man blir nästan rädd när man läser detta.
  Vem tror människan att hon är?!

 • Reply
  Laura
  14/03/2006 at 10:31 am

  Herre Gud… kvinnan ær ju otrolig. Tycker du verkar mkt mer mogen æn henne & hanterar “problemet” way bættre æn henne. Stå på dig.

 • Reply
  hannah
  14/03/2006 at 9:42 am

  haha, men gud… vilken grej att bli upprörd över. vi snackar liksom bloggar nu, och när fick hotspot patent på att skriva om mode? jävligt omoget beteende av henne.
  kan vara intressant att se vad tjejen själv har för syn på saken.

 • Reply
  J - the best.
  14/03/2006 at 7:49 am

  Äh, jag tror man får en släng av storhetsvansinne när man mnärker att fler och fler läser ens blogg. Hotspot kan bara inte hantera detta än.

 • Reply
  Julia
  13/03/2006 at 8:45 pm

  hotspot verkar vara en gnällig och missunsam jävel. Ha.

 • Reply
  sweet
  13/03/2006 at 7:03 pm

  Jag är väldigt förvånad och tycker att det är tråkigt.

 • Reply
  rebecca
  12/03/2006 at 9:42 pm

  haha.. hur orkar en vuxen bry sig om en “bloggande tonåring” ? det är knappt så att andra tonåringar gör det (oavsätt vem vi pratar om, syftar inte på någon speciell :), så gosh, låt bara lolita va :)

 • Reply
  f
  12/03/2006 at 9:26 pm

  ojj , det var jag som skrev föregående kommentar , sorry!

 • Reply
  Anonymous
  12/03/2006 at 9:26 pm

  hejsan. du är cool , och hotspot tror sig liiiite för mycket jag läser inte hennes blogg och har faktiskt läst bloggar i snart ett år så det är hennes ego det är fel på , inte ditt! you go girl!

 • Reply
  lolita
  12/03/2006 at 9:12 pm

  tatielle: ja du har nog rätt, tack :)
  Ida: gillade också hotspot i höstas och trodde högre om henne än detta..
  Sigrid: Inte jag heller om jag ska vara ärlig, förstår inte varför hon gjorde så stor grej av det hela.. men jag missbedömde väl henne

 • Reply
  Sigrid
  12/03/2006 at 9:01 pm

  jag vet inte vad jag skall tro!

 • Reply
  Ida
  12/03/2006 at 8:38 pm

  och där sjönk hotspot i mina ögon.

 • Reply
  tatielle
  12/03/2006 at 3:31 pm

  Håller med Ida, och dig med för den delen.
  Tjejen som skriver hotspot tar sitt bloggande på blodigt allvar. Tydligen lägger hon ner enormt mycket tid i hopp om att få bekräftelse, bli “upptäckt” av någon modetidning, eller vad vet jag.
  Stå på dig!

 • Reply
  lolita
  07/03/2006 at 9:18 pm

  Tack för stödet allihopa, och jag måste säga att jag håller helt med er.. Skönt att det finns normala modebloggerskor därute :)

 • Reply
  Ida
  07/03/2006 at 12:37 pm

  vissa tar det här med blogging nog lite på för stort allvar ;) om du snor från Hotspot så snor hon från andra.. jag har sett mycket liknande Photoshop klipp hos bloggare långt före Hotspot ens hade en blogg och för det var det väl tidningarna.. så nje ingen är boven. Någon kan ju inte ha monopool på att leka med photoshop ;)

 • Reply
  Evy
  06/03/2006 at 11:12 pm

  Måste säga att jag håller på dig i det här fallet! För hotspot verkar det här vara på liv och död, vilket jag inte är riktigt benägen att tycka själv:P cred till dig också som vågar sätta dig upp mot “makten” :) skulle faktiskt inte vågat själv

 • Reply
  Bohemica
  06/03/2006 at 8:19 pm

  Jag håller med dig till 100% Lolita, stå på dig!

 • Reply
  amanda
  06/03/2006 at 8:15 pm

  jag håller på alla 15åringar!! väx inte upp till en grinig 26åring, ok?

 • Reply
  Maja
  06/03/2006 at 7:26 pm

  håller med dig!
  jag tycker att “hotspot” verkligen är fånig!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.