0
4 In Archive

Dagens

dagens: blus köpt i dominikanska rep.

var och kollade lite inredning med mor till vår nästan tomma lägenhet idag. vi kom fram till att vi ska måla träskåpen svarta och lite blanka med grå insida. som det här. och så ska vi ha mörka trägolv. eller vita.
vi kan inte bestämma oss.

ikväll var det bio. SatC-filmen. den var sådär tycker jag. ängsligheten var lite för påtaglig. stylingen var oinspirerande. och karaktärerna kändes så förändrade.. för att inte tala om produktplaceringen… jag verkar vara den enda som inte blev carried away?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Caroline Sophie
  27/06/2008 at 8:24 pm

  Hej!

  Jag jobbar som inredare och kan komma med lite expertråd angående golv :) Vita golv kan få ett rum att kännas dubbelt så stort och ger ett fantastiskt ljus. Dock så är det ibland svårt att mixa vita golv med möbler då det blir en sådan kontrast. Dock så kan man ta tillvara på detta och ha riktigt mörka möbler (rekomenderas). Mörka golv, då gärna betsade med en nyans i mörbruna toner (svart blir för hårt) är jätte läckert och skapar en orientalisk känsla. Jag har själv valt att måla mina trägolv vita då jag har en lägenhet med väldigt små rum. Det är jätte fint, och jätte jobbigt att städa. ALLT syns, och även om man storstädade en timme tidigare känns det smutsigt. Idag hade jag nog valt en ljusgrå nyans på golven istället då det är lite mer förlåtande. Om rummen är stora skulle jag rekomendera er att mörkbetsa dem, det är ursnyggt. Vill du se bilder på vitmålade golv så är det bara att du kikar in i min inredningsblogg, det finns bilder under kategorin "hemma".

  Hoppas du blev lite klokare.

  kram

 • Reply
  emma
  27/06/2008 at 5:12 pm

  inte carried away ett dugg, vad hände med Samantha tex? Fattar inte att hon bara nöjde sig med att titta på Dante.. ;)

 • Reply
  Malin
  27/06/2008 at 12:21 pm

  Jag blev inte carried away heller. Karaktärerna var förändrade och då förändrade till det sämre, dessvärre.

 • Reply
  Anonymous
  27/06/2008 at 9:51 am

  nej du är inte ensam!

  jag håller helt med dig!Serien har iaf lute "edge" något som filmen saknade

  :D

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.