0
1 In Archive

Dags för ny garderob?

Ja, definitivt. Så igår var jag på en mini shoppingrunda på stan [jämrade mig som vanligt över att Stockholm city tar ca 2h att gå igenom helt]. Märkte att H&M på hamngatan hade en liten avdelning full med Stella McCartney plagg kvar som ingen rörde. Iofs fanns inte min rosettkavaj, men det var ändå lite irriterande att se med tanke på att jag och A åkte till Kista för att slippa trängas. Plaggen fanns i alla storlekarna i kappan, några tröjor, ballongkjolen, halsduken, sidenblusen och så vidare.

Köpte mest användbara plagg som vita linnen, en brun tvärrandig tröja med rosett, brun kofta och strumpbyxor.  Och så en jättesöt knytkofta [eller inte knyt men man stänger den med en rosett där uppe och den är alltid delvis öppen] från H&M som var helt underbart mjuk och innehöll 5% Kashmir… Haha, nåväl för 299:- så räcker det gott för mig :)

Nu ska jag ta en promenad på stan så att jag somnar ikväll, imorgon börjar ju skolan. Idag får bli en mysdag helt enkelt.

Bada

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Stina
  11/01/2006 at 10:02 am

  Tips! Vill du byta eller skaffa dig ett jobb? I sånt fall rekommenderar jag att du lägger in din CV-annons helt GRATIS på Sveriges enda annonsmarknad för CV´n http://www.personalguiden.se.
  Detta underlättar för arbetsgivaren att hitta just DIG!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.