0
1 In Archive

Springflings

Lite vårnyheter från Net-a-porter.
Ja tack! Så säger iaf jag till den här söta klänningen med volang och rosettknyt i midjan.

Marc by Marc Jacobs

Oj oj, gissa om jag blev kär i det här budgetalternativet till Chloes paddington från Marc by Marc Jacobs. Väskan går loss på $400, jag säger visst. Då ryker iofs alla mina julklappspengar, men det ignorerar vi nu och njuter av stunden!
Den är visserligen inte lika rik på detaljer som paddington men för $600 mindre så är det väl förståeligt, men vem kan motstå den honungsfärgade och silkeslena väskan med små körsbärsrosa pärlor som dinglar. Åh, vill ha faktor 100!

And Marc scores again…

Marc by Marc Jacobs
Jag har inte hört talas om Nickel innan men nu när jag hittade den här söta korta kavajen i vintagemodell med guldbrokad så säger jag definitivt; det vill jag se mera av. [Gud vad jag är galen i rosetter]

Nickel från Netaporter.com

Och slutligen lite lyx. Alltså Kenneth Jay Lane börjar verkligen bli min smyckesguru. Han fortsätter att förvåna lika mycket varje gång när han kommer med nya vackra saker för acceptabla priser. Med den här ringen kan vem som helst känna sig som Nicole Richie för ca $110.

Kenneth Jay Lane

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    sigrid
    14/01/2006 at 6:39 pm

    vilken underbar väska! cravings!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.