0
3 In Archive

söndagsmys med mode i luften

Läste nya Elle idag. Helt värdelös tyvärr, det enda ganska intressant var intervjuen med Eva Longoria, de brukar ha helt okej intervjuer i elle. Ska läsa den i badet, brukar alltid först skumma igenom tidningar och sen läsa dem i ett varmt bad.

Dagens outfit var:
o Svart kjol
o Svarta strumpbyxor
o Vitt linne
o och den nya koftan.
o Leopardballerinorna

Leopardballerinorna passar konstigt nog bra till det mesta. Och koftan är såå varm och mysig, bra nu till hösten för då har man iaf något som får en att gilla de lite kallare tiderna. Men snart blir det kallt och dags för min undersköna Tara Jarmon kappa och då blir det andra bullar :D

Ska nog hyra film ikväll och se med pappa, det blir antingen Million Dollar Baby eller skräckisen White Noise. Eller både och.

En ny vårvisning på Style är bland andra Donna Karans som var överraskande söt och romantisk. Men sedan är ju Donna Karans specialité söta vårkläder i fina färger och materialer så det var fint som vanligt.
Blev speciellt förtjust i den här klänningen nertill. Skulle ge nästan vad som helst för att få bära en sån i vår. Fint också med cremefärgade sidenband både upptill och nertill skorna:
DK2

Och den chokladbruna härliga färgen hängde med även på andra plagg, här tillsammans med en söt och kvinnlig, svart liten knutblus:
Donna Karan

Ralph Lauren kör på samma som precis varje år: seglare. Marinblått, randigt och massa knappar. Ett nytt inslag som var lite intressant var guldplaggen. De piggade upp det mörkblåa lite men såg ändå bärbart ut, utan att man ser ut som en Gröna Lundattraktion.
Ralph Lauren

Och till sist Derek Lam med den här söta lilla Twiggy inspirerade klänningen. Det verkar som att 60-talet håller i sig även i vår, med raka siluetter och volympumpade hår á la Jean Shrimpton. Mycket vintagekänsla över Lams visning.
Derek Lam

You Might Also Like

 • lolita
  18/09/2005 at 8:02 pm

  Ja det känns som att de bara kopierar allt från andra Elle och översätter det. Den enda svenska tidningen som verkligen håller måttet är Damernas Värld.

 • Moi
  18/09/2005 at 6:49 pm

  Ja, jag håller verkligen med.

 • majsan
  18/09/2005 at 6:28 pm

  Ja usch, nya ELLE var tråkig. Till och med modereportagen var skittråkiga. Eva Longoria-intervjun var också rätt trist, den har jag redan läst i brittiska ELLEs juni- eller möjligen julinummer ju… Jag tycker ELLE har tappat stilen lite. Dendär Lindsay Lohanintervjun de hade för ett tag sen var snodd ur ett amerikanskt nummer. Fånigt.