Carrie

Carrie real

Beklagar att inga nya blogginlägg har skrivits.. har varit på landet en vecka utan tillgång till dator… :P
Carrie-kollaget är väl sådär, hon var absolut svårast. Dock är väl hennes kollage mest personlighets-anknytet. :)

Carrie – kärnan i Sex and the City-kvartteten. Men ett otroligt sinne för mode och mixning så lyckas hon komma iväg med det mesta, allt från tubtoppar till högklackat i ett stall. Hon passar i nästan allt.. helt otroligt. Carrie skriver sina ifrågasättande och ärliga krönikor om sex och relationer och är alltid lika sylvass i sina beskrivningar. När hon inte sippar Cosmopolitan och bläddrar genom Vouge så trippar hon ner för New Yorks gator i 11cm höga klackar och långa guldlockar.

Linne: Bellekat – söta, kvinnliga linnen eller tubtoppar syns Carrie ofta i. Här, en broderad variant i vågad färg a la Carrie :)
Gröna Pumps: Christian Louboutin – även om favortiskon kommer från Manolo Blahnik så har även Louboutin en stor roll i serien. Kom ihåg att hon bär de små rosa bakelserna på dejten med Big då Miranda ska föda barn…
Klänning: Jill Stuart – Nude tones+chiffonglager+stor blomapplikation=Carrie fullträff. Den här kvinnliga lilla klänningen går ihop med henns hår och är väldigt lik den hon har på ett bröllop i serien.
Halsband: the Carrie-necklace – en kändis i sig självt.. efter att SJP burit den i basically varje avsnitt så har den blivit världskänd och pryder nu många halsar och bär olika namn. Nu är den dock inte lika inne som vid seriens start men den finns bla att beställas på Tjallamallas hemsida..
Svarta Pumps: Manolo Blahnik Mary Janes – "the urban shoe myth" som Carrie kallar dem då hon står inne på Vouges klädlager och kollar. Hon prövar dem och envisas bestämt med att hon ska ha dem även om de inte passar! Skorna är inspirerade från barnskor som brukar kallas Mary Janes, därav det lilla spännet och lackfinishen
Hårprodukt: Fekkai – IT-hårprodukterna just nu och just den här är till för att få ett vackert lockigt hårsvall, precis som Carries.
Väska: Diane von Furstenberg - Carries väskstil kan sammanfattas med två ord. Clutchbag eller Fendi. Oftast ses hon med en liten handtagslös clutchväska men även med Fendi Baguetter i alla möjliga färger.
Tidning till vänster: Vouge Cover April 03
Tidning till höger: Vouge Cover October 03 – Vouge är som Carrie säger "hennes mekka" och här är hon själv på omslaget, så passande ! :)
Drink: Cosmopolitan – så god, så chic och så Sex and the City. Om du inte har testat den än – gör det ! :)

Related posts:

Samantha
Charlotte
Who wants Carries dress?
Posted in: Sex and the City

15 Responses to “Carrie”

 1. J says:

  trodde ett tag att jag skulle hitta recensioner av de olika avsnitten här , haha

 2. China says:

  I am a Chinese,and I think you are a Russian.I can’t understand your language of your blog.But I know you should be a fashion people.And so is my wife.I like it .I will always come in.

 3. Emmisen says:

  Vilka fina kollage på SATC tjejerna!!

 4. Sparkle says:

  Vilka superbra kollage du gjort. :D Helt fabulous!:)

 5. Malin says:

  Vad duktig du är,vilken superfin blogg! Älskar Sex and the City-tjejernas collage!

 6. Fia says:

  jag SÅ älskar sex and the city =D carrie ä underbar. älskar alla hennes skor.

 7. lolita says:

  pumpan: de är fab! :D
  Angel: mm mer sympatiskt människa får man leta efter! :)
  Hanna: Jaa verkligen :)

 8. Hanna says:

  åh carrie är så söt!

 9. Angel says:

  Åh Carrie love her

 10. pumpan says:

  Louboutin skorna är bara underbara!

 11. catya says:

  oh, äntligen!
  har tittat in på din blogg ständigt i väntan på Carrie
  & blev INTE besviken.
  bra blogg : )
  keep up the good work

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?