0
In Archive

ny plånbok

Var ute lite på stan idag med mamma. Vi fikade två gånger /så fint väder/ och jag fyndade en jätte söt plånbok på Mango för bara 175:-. Det är en röd skinnlookalike med stora dubbelsömmar i beige och små fickor på sidorna. Väldigt Marc Jacobs-aktig. Dessutom var den ganska stor och hade mycket plats för både bilder, kort, pengar och annat man drar med sig och den kan även användas som clutch bag också pga storleken. Den blir nog snyggare ju mer man sliter den eftersom att den får en mer skinnliknande och använd look då. Men billiga plånböcker funkar ibland, då kan man byta ofta. Det var dags att byta från min silvriga neccesär/plånbok då den blivit ganska sliten. Jag lägger ut bilder imorgon eftersom att kamerans usb-kabel blivit lånad av brorsan.

Den är förresten väldigt lik den här Marc Jacobs. Lite läskigt eftersom att jag sökte på just ‘red marc jacobs wallet’ och fick upp den här:

mjwallet

You Might Also Like