0
3 In Inredning

kitchen, office, organizing

kitchen interior design


kitchen interior design


kitchen interior design


they’re a little blurry but i still find these very inspiring. the playfulness of the first picture, the crisp, clean light in the second picture (which by the way looks a little like creative agency brittonbrittons offices on östermalm, lovely) and the confused organizing of the third. one of the images is by apartment therapy.


de är lite suddiga men jag tycker ändå att de är inspirerande. lekfullheten i den första bilden, det krispigt rena och ljusa i den andra (som för övrigt påminner mig om den kreativa kommunikationsbyrån brittonbrittons lokaler på östermalm, underbara) och den förvirrade organiseringen på den tredje. en av bilderna kommer ifrån apartment therapy.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Matilda
  11/02/2009 at 11:37 pm

  Jag har läst din blogg i flera år nu, sen 2006 faktiskt :) Och jag tycker den är otroligt bra och inspirerande. Jag gillar framförallt dina inredningsbilder, här kan man hitta sånt man inte kan hitta någon annanstans.

  • Reply
   Katarina
   11/02/2009 at 11:45 pm

   gud vad gulligt, tack så mycket!
   och vad kul att du läst bloggen så länge :)
   kram

 • Reply
  Michelle
  10/02/2009 at 1:09 am

  The first one is great! It’s so whimsical.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.