0
5 In Archive

ellen von unwerth, 1993

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  wolf
  04/01/2009 at 1:31 pm

  jag vill definitivt inte ha en blogg. folk bloggar antingen för att dem är extremt självupptagna eller för att dem söker bekreftelse. dessutom tar en blogg bara upp en massa dyrbar tid som man hade kunnat ägna åt någon riktig upplevelse. det är bara synd att alla ska vara så jävla snygga alltid. tex när unga tjejer ser dina bilder på snygga kroppar så tror dom att det är så man ska se ut, deras självförtroende åker i botten. Det hade varit kul med lite variation, visst är estetiken fin i vackra människor med fina kroppar men det får oss med "normala" kroppar att känna oss mindre värda och de känns som några slags övermänniskor. Varför ska bara snygga människor få synas. Har du tex någonsins sett en reklamkampanj ute på stan med någon människa som inte sett ut som en modell?? Kvinnor med former och lite mulliga människor är faktiskt lika vackra som de smala. Dev är riktiga människor, man måste ju visa olika former, det är förtryckande att inte göra det.

  Tack för mig

 • Reply
  loli
  04/01/2009 at 1:27 am

  wolf: varför då? du kan väl skapa en egen blogg där du publicerar bilder på riktigt fula människor?

 • Reply
  wolf
  03/01/2009 at 9:57 pm

  fin bild, men varför är alla så snygga?

  Kan du inte ta med någon riktigt ful människa på bild någon gång?

 • Reply
  Siska
  03/01/2009 at 8:53 pm

  wow the pic is wonderful!

 • Reply
  kristin
  03/01/2009 at 7:50 pm

  vilken vacker bild!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.