0
4 In Archive

Vårens absolut bästa kollektion (hittills iaf)…

Prada

Åh, blir riktigt lycklig av Pradas vårkollektion. Måste bara säga det. Hoppas verkligen att budgetkedjorna inte förstör de där geniala skärningarna och printen bara.. Får jag välja mellan en läskig budgetvariant att ha på mig eller en snygg bild att kolla på så väljer jag bilden ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  malena
  01/10/2007 at 11:30 am

  Jag tycker att det är lite tråkigt att du så totalt avfärdar budgetalternativen, för väldigt många är detta enda alternativet. Naturligtvis är inget som exempelvis Prada, men alla är inte så lyckligt lottade. Jag tycker att det vore trevligare om du hade en lite mer öppen attityd, utan att för den delen vara en låt-gå-attityd (som att acceptera alla Gina tricots kopior, de ÄR förfärliga).

 • Reply
  Antonia
  30/09/2007 at 9:32 pm

  väldigt snyggt och bärbart!

 • Reply
  Mjke
  30/09/2007 at 9:31 pm

  Otroligt Underbart!

 • Reply
  Johanna
  30/09/2007 at 8:32 pm

  Håller med dig till 100. Det var en supercool kollektion med mycket nytt och annrolunda att smaka på :) Älskar klänningen Natasha har på sig, nej skorna också, och väskan..och..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.