0
1 In Konst

Moderna Andy

Andy Warhol

Nu har jag försökt komma iväg på den där Andy Warhol-utställningen i säkert en vecka sammanlagt utan att lyckas. Åh. Vill så gärna se den ju. Måste hitta tid. Och sluta komma försent. Som igår när jag och Jeppe skulle gå – varför lyckas vi alltid sluta upp på något kafé med 30 min tills vi ska vara på något annat?

Hursomhelst – vi såg den roligaste lilla karaktären någonsin igår. På Depå i Birger Jarlspassagen sitter en chict klädd, ensam liten flicka (11-12 år gammal?) och äter sushi. Helt själv. När hon är klar reser hon sig upp, tar på sig sin lilla kappa och går. "Det är 2008, tiderna har förändrats." säger killen vid bordet brevid när jag och J sitter stumt och glor efter flickan som styr sin kosing mot Birger Jarlsgatan (chansar på Schutermans barnavdelning eller något?). Och ja – tiderna har sannerligen förändrats :P

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    N
    20/02/2008 at 11:16 am

    Du hade förmodligen äran att stöta på Natalie Schutermans lilla dotter..

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.