0
1 In Archive

London fashion week

Paul Smith

Så var det dags för Londons modevecka att sätta igång. Bland de första ut är Paul Smith som presenterar en ny tant i sin kollektion – den lekfulla 80-talstanten (okej, det är fritt egentolkat, ni får gärna se det på ett vettigare sätt ;) med roliga mönster och karamellaktiga färger.

Jag gillar hur han använder sig av roliga, tapetliknande mönster till strumpbyxorna och matchar dem tillsammans med "seriösa" och vackert skurna klänningar i lätta materialer. Skulle lätt kunna tänka mig mittenoutfiten en trist, regnig tisdag… :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nadde
    12/02/2008 at 7:55 am

    Klänningen till vänster var het!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.