0
5 In Inredning

Marimekko

Marimekko

Eftersom att Marimekko redan känns så aktuellt (med H&M-samarbetet och exponeringen hos många internationella modehus) så kan vi lika gärna kika på deras våkollektion 2008. Färgstarkt, prickigt och glatt känns som ganska så säkra antagande – det är lekfullt, vågat och livsbejakande så ett sätt som får mig att vilja klä om skolans kafeteria i mönstret med blominslag och hoppas på att folk blir lite gladare… Fast vid närmare eftertanke så kanske det skulle bli lite hysterisk… Nåväl – en kudde då.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Malin
  14/01/2008 at 7:52 pm

  Det var lite mycket för min smak, men som sagt någon liten härlig färgklick!

 • Reply
  Maja
  14/01/2008 at 6:21 pm

  Jag tycker det är jätte fint med marimekko :)

 • Reply
  Maja
  14/01/2008 at 6:20 pm

  Jag tycker det är jätte fint med marimekko :)

 • Reply
  Johanna
  14/01/2008 at 3:29 pm

  Verkligen härliga färger men jag får nog vara lite tråkig och säga att marimekko för mig är blommigt :)

 • Reply
  LisaMarie
  14/01/2008 at 11:34 am

  “lite” hysteriskt? :p
  Jag gillar verkligen färg, men tyvärr har jag inte lyckats förlika mig med Marimekko :/

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.