0
4 In Archive

That’s quite a package…

Take me home

Dagen före dagen – är ni taggade? Jag är supertaggad – inspirerad framförallt men jag får ju inte utlopp för det här på bloggen då jag försover mig varje dag… Skärpning i mellandagarna helt enkelt, då blir det svar på tal, reatips och nyårslöften. Bland annat. Och en bloggrenovering…

Nu ska jag ut i massorna och trängas. Ska inhandla lite grejer. Men först måste jag fixa mig – ser inte klok ut. Det jag behöver är en semester. Eller en stor resväska fylld med väskor och skor från Balenciagas vårkollektion. Vilket som går bra…

Related posts:

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  edessa
  23/12/2007 at 3:13 pm

  Guu va snygga skoooor!

 • Reply
  Sara
  23/12/2007 at 3:05 pm

  Vad har du önskat dig i julklapp?

 • Reply
  gallon.blogg.se
  23/12/2007 at 1:21 pm

  vilka ljuvliga skor.. grym klack!

 • Reply
  Ingrid
  23/12/2007 at 12:42 pm

  ha en bra dag!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.