0
3 In Beauty

Cut it off?

Frisyr

Om jag mot förmodan skulle få för mig att klippa mitt långa hår så skulle det vara som frisyren ovan – kort, fluffigt och rakt nertill så att det slutar precis ovanför axlarna. I like it. Och mörkbrunt förstås :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tove
  11/11/2007 at 3:21 pm

  Heja! Ser ju onekligen underbart ut på bilden… klippte nyligen håret åt det hållet fast med lugg. Tyvärr ser det inte lika fint ut nyvaken och au naturell som stylat. Tycker om när man inte behöver greja på så mycket med håret för att det ska se bra ut. Den där längden är lite svår om man inte har en massa volym.. Men fint som snus är det ju!!!

 • Reply
  malin
  11/11/2007 at 10:17 am

  jätte fint…=)

 • Reply
  DONNASANDRA
  11/11/2007 at 10:02 am

  Det skulle du nog passa i också!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.