0
9 In about Lolita

Fredag..

Fredag
Äntligen fredag?

Ja, äntligen fredag.. Känner mig helt slut. Eller nästan iallafall.. Det har varit en minst sagt händelserik vecka och jag ser fram emot två dagars ledighet. Men jag undrar – är en fredag veckans vilokväll eller veckans "Hey, jag är på G"-kväll? Mina fredagar kan lätt gå från det första till det andra.. Hur känner ni? Vad ska ni göra ikväll? Vad vill ni göra? Vad vill ni att det ska hända ikväll? Är ni på G?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Ulle
  10/11/2007 at 1:01 pm

  Jag gick på mika, lätt en jag är på g kväll. Konfetti och ballonger och sen väääldigt mycket sömn.

 • Reply
  eva
  10/11/2007 at 2:06 am

  Tack för en mycket trevlig blog.

 • Reply
  Andy King
  10/11/2007 at 12:53 am

  Hej! Jätte fint blogg!

 • Reply
  Malin
  09/11/2007 at 11:36 pm

  Ingenting hände ikväll… eller jo förresten, vid tolvslaget! Då blev jag plötsligt ett år äldre, snyggare och visare. Från andra rummet sa sambon: Grattis! Och jag började kalla mig 23-åring!

 • Reply
  Amanda
  09/11/2007 at 11:32 pm

  Fredagar har verkligen blivit mina vilokvällar, jag är jämt så slut efter veckan…

 • Reply
  Victoria
  09/11/2007 at 9:50 pm

  Fin bild för det första :)
  Jag är inte på G just nu efter att ha slappat i soffan med en del av familjen. Hade hellre umgåtts med mina kompisar eller allra helst gått ut. Å andra sidan blir mamma glad över att jag är hemma..
  Men visst, ett samtal hade gjort mig på G!

 • Reply
  Maja
  09/11/2007 at 8:55 pm

  Jag ska nog också bara vara hemma ikväll, eftersom jag har en ukrainsk utbytesstudent på besök. Imorgon bär det av till Stockholm för museer och shopping!

 • Reply
  Rana
  09/11/2007 at 8:40 pm

  Jag kan vara rätt trött på fredagar faktiskt, ganska skönt att vila då. Lördagar är lite skönare att festa på :)

 • Reply
  Pernilla
  09/11/2007 at 8:25 pm

  Jag är sjuk, så jag måste tyvärr stanna hemma. Annars älskar jag fredag och vill helst att det ska hända någonting speciellt. Annars tycker jag att det är trevligt att gå på stan en fredagkväll med härligt sällskap. Att bara gå runt och strosa. Det tycker jag är härligt! :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.