0
17 In about Lolita

Lolitas favoritsmink

Smink
illis av mor

Mina favoritmärken i skönhetsväg finns mer eller mindre presenterade ovan..
O.P.Is suveräna nagellack, Chanels puder, L’Oréals budgetalternativ…

Vilket är erat favoritmärke i sminkväg? :)

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Lolita
  09/11/2007 at 4:40 am

  Pernilla: Vad gulligt, tack! :D Jag tycker som du, det
  hela kändes väldigt genomtänkt… :)

 • Reply
  Sophia
  09/11/2007 at 12:57 am

  YSL!

 • Reply
  tina
  08/11/2007 at 10:20 pm

  jag älskar biotherms foundation och makeup stores puder :) Can’t live without it!

 • Reply
  Olga
  08/11/2007 at 10:17 pm

  Chanel, Dior, Lancôme och YSL :)

 • Reply
  Johan
  08/11/2007 at 9:39 pm

  jag är helt fast i depend’s manikyr serie, skulle inte överleva utan deras nagelbandsremover :)

 • Reply
  Fredrik
  08/11/2007 at 9:30 pm

  coolt kollage du gjort…

 • Reply
  MARIA
  08/11/2007 at 9:26 pm

  Kanebos puder är guld! Annars gillar jag Lancome, Chanel, Guerlain och Dior =)

  Mvh Maria

 • Reply
  Jocke
  08/11/2007 at 8:33 pm

  Jaa du då jag är kille har jag inte för mycket smink, men jag har faktiskt en foundation från Max factor som heter Age Renew. Man blir fett het i den :D Mitt favoritwax är däremot Renati om du vill veta xD kraam

 • Reply
  Vendela.
  08/11/2007 at 8:33 pm

  hm,vet inte riktigt. Men isadora är riktigt bra :)

 • Reply
  caroline
  08/11/2007 at 8:25 pm

  Clinique! Prisvärt och jätte bra kvalité!
  har deras mascara; ‘high defenition lashes’ den är hur bra som helst!(borste på ena sidan,och kam på andra) annars gillar jag make up store och Face stockholm

 • Reply
  Pernilla
  08/11/2007 at 8:21 pm

  Åh, jag såg dig i gallerian idag, under Beckmans modevisning. Med Edith väskan dinglande i handen, supersnygg svart kappa och underbara gråa stövlar. HUR SNYGG SOM HELST! Underbart vackert hår och så naturligt söt (oj så komplimangerna flödar)! Vad tyckte du om visningen och kläderna? :) Jag tycker att eleverna är helt otroliga. Vilket fantastiskt jobb de har gjort. Älskar din blogg. Det har jag nog nämnt några gånger nu. Men så otroligt inspirerande bilder och du skriver så proffsigt. Helt klart första bloggen jag går in på när jag sätter på datorn.

 • Reply
  Camilla
  08/11/2007 at 8:16 pm

  Jag tycker nog att Lancôme. =) *kram kram*

 • Reply
  DONNASANDRA
  08/11/2007 at 8:14 pm

  Just nu är favoritmärket I.D! Riktigt snygg illustration, som vanligt ;-)

 • Reply
  LisaMarie
  08/11/2007 at 8:11 pm

  Jag använder ju av djuretiska skäl bara Bodyshops smink och har så gjort en längre tid. Har därför inte särskilt stor erfarenhet av andra stora, allmänt bra ansedda märken, iaf inte så mycket att jag kan göra någon rättvis jämförelse.

  Men därmed inte sagt att Bodyshops grejer inte är bra. Jag skulle förmodligen fortsätta handla stora delar av mina produkter där även om alla andra kedjor slutade testa på djur.

  Är särskilt förtjust i Bodyshops foundation, brush on shimmer beads, och deras shimmer cubes med ögonskuggor och highlighters :)

 • Reply
  Linnea
  08/11/2007 at 7:46 pm

  Chanel gör bra mascaror. Jag är förövrigt sugen på att pröva Loreals mineralsmink, det verkar så bra.

 • Reply
  Johanna
  08/11/2007 at 7:46 pm

  hm, Esteé Lauders compactpuder och Lancômes mascara Hypnose, den sitter som berget och klumpar inte. Och sen nagellack från Mavala för de är såpass bra och billiga att man kan variera sig ofta utan att bli ruinerad :) Och concealer från L’oréal som täcker bra och är lättapplicerad. Det är de produkter som jag använder dagligen och köper om och om igen för jag hittar inget bättre :)

 • Reply
  Dashy
  08/11/2007 at 7:43 pm

  Helt fantastisk, din mamma är så otroligt duktig. Hennes illustrationer är så underbara och inspirerande. Som du säger är Chanel väldigt bra, annars gillar jag Lancôme, Nouba och MAC

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.