0
1 In Inredning

Inspirerad..

inspiration

Söndagsprojekt?
Att inspireras handlar för mig, om att göra något eget och nytt av något man sett eller upplevt.. Att bara sno stilen eller en idé rakt av känns tomt och meningslöst. Men så är det väl för alla? I dag känner jag mig sjukt glad och inspirerad. Kanske till och med gör något av den gamla rokoko-stolen som ligger i källaren..:) En udda stol går oftast att hitta ganska billigt på auktion eller i affärer som säljer gamla möbler. Med lite målarfärg och en bit vackert tyg fixar du lätt en egen stol som blir till ett utropstecken bland den övriga inredningen..:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Carro De
    04/11/2007 at 11:44 am

    Hejhej! Jag vill vara komma med ett litet stick-in. Dina tävlingar är fruktansvärt läskande men man har ju ingen chans att vinna något om man måste vara först till kvarn! Skriv någon fråga istället!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.