0
3 In Inredning

Den perfekta frukosten?

Breakfast

Läste om utställningen Casa Cor hos Fashionholic och inredningsfantasten inom mig klickade direkt in sig på hemsidan. Det här frukostrummet är ju helt underbart, hur glad skulle man inte bli av dricka kaffe och läsa modetidningar där? Vill ha! Eller nåt :P

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Camilla
  10/10/2007 at 9:05 pm

  Åh.. riktigt snyggt!

 • Reply
  Lina
  10/10/2007 at 12:20 pm

  Din blogg är verkligenunderbart fin och välgjord! Förstår inte alls hur man kan göra så fina kollage och layouter. Jag försöker klura ut hur man gör på min blogg, för nu är den bara “vanligt” tråkig.

  Din blogg är snyggast stilmässigt av de jag brukar läsa, fortsätt med ditt fina jobb :)

 • Reply
  donnasandra
  10/10/2007 at 9:08 am

  Fint om det såg ut så på något fik eller i kafferummet på mina framtida jobb :-P

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.