0
3 In Archive

Om tre timmar..

Dagens länk

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  25/09/2007 at 4:20 pm

  kan du hjälpa mig med att fixa min sida? jag länkar ofcorse

 • Reply
  Den där D
  25/09/2007 at 2:32 pm

  Hej Lolita! Nu har jag skrivit om dig i min blogg…Kram då:-)
  P.S
  Såg att du också diggade Stella McCartypjukken i grönt…
  D.S

 • Reply
  Louise
  25/09/2007 at 1:07 pm

  Och en sak till, när du frågar över en kommentar-funktion om rykten om mig är sanna undrar jag hur gammal du är. Du visade att detta tydligen inte handlar om att vi nu tar saker från varandra bloggar utan att du börjar fråga saker om mig som person, vilket är ytterts omoget.
  Om du slutar kopiera mina inlägg så kommer inte jag kopiera något tillbaka :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.