0
9 In about Lolita

En Indisk(a) höst?

Indiska

Indiskas visning idag på centralstation uppskattades. För det första så kändes det väldigt påkostat och genomtänkt (vilket det alltid gör när något är i regi av Micael Bindefeld) och det är ju lite det mode handlar om – upplevelser. För det andra var stylingen tydlig – ledordet var trend och översättningen till podiet blev punkiga Dr. Martens, virade halsdukar, lager-på-lager och färgstarka accenter. Det intressanta var dock att trenderna inte tog över – Indiskas ursprung kunde spåras både i de orientaliska smyckena och de naturnära kvalitéerna. Vill ni se kläderna så är det bara att kolla in i någon Indiskabutik, de har redan börjat komma in och mina bilder blev inte särskilt bra..

Träffade även Miashopping och hennes underbart söta Olivia. Sedan bar det iväg på cykeln till möte. Vet inte om jag orkar gå på Souk, däremot ser jag fram emot Sofolovesfashion-festen nästa vecka :)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Tobias
  20/09/2007 at 9:08 pm

  Nice =)

 • Reply
  Lana
  20/09/2007 at 9:00 pm

  Jag vill också kolla på deras modevisning.

 • Reply
  Stina
  20/09/2007 at 7:57 pm

  Jag skippade också SOUK, känner mig inte riktigt kry. Har inte bestämt mig om jag ska gå på Sofolovesfashion än, men det känns lockande. :)

 • Reply
  Rebecca
  20/09/2007 at 7:56 pm

  Jag gillar faktiskt Indiska, speciellt deras smycken och tunikor. :)

 • Reply
  J O H A N N A
  20/09/2007 at 7:27 pm

  *
  Indiska får bara snyggare och snyggare kläder, och nu har de ju en massa mysiga höstkläder ^^ !

 • Reply
  jessica
  20/09/2007 at 7:07 pm

  vilken annorlunda och intressant blogg du har! Jag har börjat länka olika bloggar varje dag, och skriver lite kort varför, i mina inlägg som jag anser utmärker sig från andra. Jag tänkte länka din ikväll, det är väl okej? :) Annars får du säga till så tar jag bort det igen. Du kan läsa vad jag skriver om din blogg på kvällens summering/ Jessica

 • Reply
  Dashy
  20/09/2007 at 5:33 pm

  Åh, det ska bli väldigt kul att se dem nya plaggen ute i Indiskas sortiment snart!

 • Reply
  Joella
  20/09/2007 at 5:04 pm

  Oh vill också gå på modevisning snart, alltid kul! :)

 • Reply
  Emilia
  20/09/2007 at 4:50 pm

  Åh, önskar jag kunnat vara där och se den :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.