0
2 In Inredning

Living like that.

Living like that

När jag ser de här bilderna blir jag så inspirerad till att måla om. Har aldrig riktigt tänkt på grått som en väggfärg men det är riktigt snygg.. Speciellt intressant blir det tillsammans med klarrött, grönt och svart.

Dessutom är den andra bilden så poetisk och fin – den går att tolka på så många olika sätt. Själv ser jag den lite som att det vi köper är en avspegling av vilka vi är och vilket samhälle vi lever i – något som både är positivt och negativt. Det finns fler sätt att uttrycka sig på men på samma gång så slutar det upp med att vi lever i vår konsumtion, vi blir ett med den. Till slut kommer det till en punkt när man lägger större betoning på det man har i shoppingpåsen än vem man är och i själva verket så är den lilla gubben i påsen betydligt mer sympatisk och själfull än påsen i sig. Men det är bara min tolkning :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Alexandra
  14/09/2007 at 8:52 pm

  Vart hittar du alla underbara bilder?

 • Reply
  Anonymous
  14/09/2007 at 7:18 pm

  Kan du ikke skrive hvor bildene kommer fra? De du ikke har tatt selv? Det hadde vært fint. Ellers veldig bra blogg :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.