0
3 In about Lolita

Masskonsumtionen, del 2.

Masskonsumtion
…men behöver jag verkligen ännu en molnmönstrad fåtölj?

Minns ni det här? Kan meddela att mitt lilla projekt går bättre än planerat faktiskt.. Visst lägger jag fortfarande ner ofantligt mycket pengar på saker som är tveksamma betydelsemässigt (tidningar, fika), men på klädfronten ser det ljust ut.

Nyckeln? Att avvänja sig från alla shoppingsvängar utan mål. Numera tar jag en sväng i klädbutikerna först när jag behöver något och det är faktiskt oerhört befriande. Slipper velande mellan plagg som ändå inte spelar någon större roll i garderoben när jag tar hem dem, besparar mig stressen över att ha shoppat alldelles för mycket och sedan ändå inte hitta något kul i garderoben och återupplever den där sanna lyckan efter att ha köpt något av vikt som jag vet att jag kommer att älska.

Hoppas att mitt engagerade tillstånd håller i sig… ;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  malena
  12/09/2007 at 9:10 am

  Precis samma taktik som jag försöker med! :) Lycka till!

 • Reply
  Åsa
  12/09/2007 at 7:53 am

  Det är jättebra. jag brukar faktiskt ha med shoppinlista nuför tiden. Jättebra om man vill slippa inpulsköp, vilka jag är bäst på.

 • Reply
  Anonymous
  12/09/2007 at 7:13 am

  vill bara påpeka att det heter fåtölj

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.