0
0 In Mode

Modeveckan i NYC, dag 2.

Modeveckan Nyc

Efter att ha sett Bill Blass vårkollektion kan jag bara konstatera att modehuset fortfarande ligger högt upp på min favoriseringslista. Klänningarna är överväldigande och obeskrivbara – färgerna, kvalitéerna, mönstrena… Om jag var Victoria Beckham så skulle jag alltid ha på mig en klänning ifrån Bill Blass (hur Couture den än må vara) och klä ner den lite med en kofta – det är lyx, glamour och överflöd det! :)

Dessutom blir jag sugen på sandalerna. Efter säsonger av skyhöga platformar och breda konklackar så känns plötsligt den petita, klassiska sandaletten superhet och jag tror att vi kommer att få se den på fler visningar framöver.. Vad tror ni?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.