0
7 In Mode

Modeveckan i NYC, dag 6.

Modeveckan NYC

Jag är (som vanligt bör tilläggas) helt såld på de feminina vårkollektionen. Den fjäderlätta flirten mellan en svävande chiffonklänning i underbart mönster och en perfekt skuren kofta. Nätta sandaler med små stenar och dekorationer på till en klockformad kjol med underbart fall. Långa aftonklänningar i svepande materialer i förtrollande färger… Dagens favoriter finns utklippta och representerade ovan :)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Naomi
  14/09/2007 at 5:34 pm

  1. Jag vill se mer av fler dagens outfit. Behöver inte vara varje dag men kanske en gång i veckan då din stil är inspirerande.
  2. Även om det här är en modeblogg så finns det så mycket mer. Jag älskar “Beauty” kategorin som är lika inspirerande och viktig i en outfit och därför tycker jag att det är bra att den finns.
  3. Jag läser Lolita eftersom att jag alltid får ett lyckorus varje gång jag tittar in på bloggen. Ständigt uppdaterad med bland annat dessa härliga kollage med kläder Jag gillar. Men det allra bästa är nog ägaren av den här bloggen som har skapat en grym stämning där ingen mobbning eller taskiga kommentar tolereras i kommentarsfältet.
  / Naomi

 • Reply
  Anonymous
  13/09/2007 at 7:05 pm

  Det jag vill fraga dig ar hur du fixar dina kollage. Jag menar tex. sa som du har fixat denna ovan.

 • Reply
  Agnes
  13/09/2007 at 5:33 pm

  mina med :P Dom är jätte snygga! :D

 • Reply
  Lana
  13/09/2007 at 5:09 pm

  Jag kollade också in deras grejer. Shitans säger jag bara! Jag vill ha allt!

 • Reply
  Julia
  13/09/2007 at 5:03 pm

  Hej. Jag skickade min adress till dig (efter senaste tävlingen)och hoppas den kom fram. Skulle bara kolla för min mail har krånglat när jag försökt skicka andra mail ;) kram!

 • Reply
  Anonymous
  13/09/2007 at 3:46 pm

  loolita, låter spanskt

 • Reply
  linda
  13/09/2007 at 3:29 pm

  super fina!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.