0
5 In about Lolita

Saker jag aldrig skulle göra…

I would never...

… en annorlunda utmaning. Vilka fem saker skulle ni aldrig göra? Utan inbördes ordning, och visst – man kanske missar endel, men lite spontant – lista! :)

Jag skulle själv aldrig…
…svika en vän (jag är alldelles för lojal och osjälvisk, något som inte alltid är positivt).
…ändra stil helt efter de rådande trenderna (hur kan en trend passa in på så många individer?).
…se ner på någon som är helt ointresserad av mode (snarare se ner på folk som tar mode och trender för seriöst).
…låna ut en väska (har dåliga erfarenheter :P).
…framhäva mig själv när det inte behövs (det finns en tid för allt).

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lotte
  29/08/2007 at 9:24 am

  Jag håller absolut med dig om den tredje. Det är ju trots allt insidan som räknas ;)

 • Reply
  emma
  29/08/2007 at 9:13 am

  fina du. det glädjer mig, din tredje punkt. puss

 • Reply
  Annika
  29/08/2007 at 8:48 am

  Väldigt intressanta och hälsosamma val, måste jag säga. Jag håller med om dem, även om jag helt säkert skulle låna ut vad som helst till mina vänner, trots att jag också har enbart dåiga erfarenheter av det. Jag kan helt enkelt inte säga nej!

 • Reply
  Caroline
  29/08/2007 at 7:54 am

  Åh vilken vacker bild!
  Jag har frågat innan, men provar igen. Var hittar du de här tjusiga bilderna som du lägger upp ibland? Tar du dem från diverse modetidningar eller har du nån speciell guldgruva på nätet där de finns? I så fall får du jättegärna dela med dig, de är så tjusiga och inspirerande! =)

 • Reply
  Tina
  29/08/2007 at 6:54 am

  Gillar det här, håller med dig helt och hållet faktiskt och tycker att dina val av saker du aldrig skulle göra visar att du har samma uppfattning om saker och ting som jag. Jag skulle t.ex. aldrig heller se ned på någon som är helt ointresserad av mode. Själv jobbar jag inom modeindustrin och när jag träffar på folk som inte är intresserade alls av mode så har jag inga som helst förutfattade meningar om dem, jag håller med dig ? i så fall se ner på folk som tar mode och trender för seriöst (inte för att jag brukar kolla ned på folk… hehe). Låna ut en väska kan jag också hålla med om, sånt är lite läskigt! Man älskar ju sina väskor och accessoarer så det är läskigt att låna ut sådant, iofs så gör jag vissa undantag med personer jag vet att jag kan lita på och som jag vet tar han om sakerna (folk som är duktiga på att ta hand om sina egna saker). Min syster fick t.ex. låna min Marc Jacobs-väska när hon skulle ut och festa :S Heheh, stort!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.